Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια απίστευτη ιστορία ζωής... και το ξόρκι: Κρατούνταν φυλακισμένος επί 26 χρόνια λίγα μέτρα από το σπίτι του - Τον είχε απαγάγει ο γείτονάς

Μια απίστευτη ιστορία ζωής... και το ξόρκι: Κρατούνταν φυλακισμένος επί 26 χρόνια λίγα μέτρα από το σπίτι του - Τον είχε απαγάγει ο γείτονάς
Σύμφωνα με την αλγερινή Εισαγγελία, ο απαγωγέας είναι δημοτικός υπάλληλος
Η ιστορία του 45χρονου άνδρα από τη Αλγερία που έζησε επί 26 χρόνια σε έναν στάβλο, φυλακισμένος του γείτονά του, δύσκολα γίνεται πιστευτή. Κι όμως, o άνδρας που είχε δηλωθεί αγνοούμενος το 1998, όταν ήταν 16 ετών, βρέθηκε μέσα σε στάβλο στο χωριό Ελ Γκεντίντ, στα κεντρικά της χώρας, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.
Την εποχή της εξαφάνισής του είχε σταθεί αδύνατο να εντοπιστεί κάποιο ίχνος του. Τα χρόνια πέρασαν και οι συγγενείς του προσπαθούσαν να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι δεν θα τον έβλεπαν ποτέ ξανά. Έπειτα όμως μια αναφορά που έγινε στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας της Τζέλφα, μιας πόλης σε απόσταση 300 χλμ νότια από την πρωτεύουσα Αλγέρι. Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να επέμβει η αστυνομία. Στην έφοδο που έγινε στο σπίτι και τον στάβλο ενός άνδρα 61 ετών, σήμερα, βρέθηκε τελικά ο αγνοούμενος άνδρας.


Έβλεπε και άκουγε τους συγγενείς του αλλά δεν τους μιλούσε επειδή ο απαγωγέας του "είχε ρίξει ξόρκι"

Αυτό που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς είναι ότι άνδρας τους είπε πως όλα αυτά τα χρόνια έβλεπε από ένα μικρό άνοιγμα και άκουγε τα μέλη της οικογένειάς του. Γιατί δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί τους; Η απάντηση είναι ότι δεν μπορούσε να τους μιλήσει επειδή ο απαγωγέας τού του είχε "ρίξει ένα ξόρκι", όπως πιστεύει.
Σύμφωνα με την αλγερινή Εισαγγελία, ο απαγωγέας είναι δημοτικός υπάλληλος. Επί 26 χρόνια ζούσε σα να μη συνέβαινε τίποτα. Πλέον, έχει συλληφθεί και αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης