Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΤΕΧΑΝ: Εμείς δωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000 ευρώ, Εσύ αποφασίΖΕΙΣ πού θα το μοιράσεις

tags :
ΤΕΧΑΝ: Εμείς δωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000 ευρώ, Εσύ αποφασίΖΕΙΣ πού θα το μοιράσεις
Ένα μοναδικό και καινοτόμο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΤΕΧΑΝ που αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωσή της στη διατήρηση του περιβάλλοντος, την εκπαιδευτική πρόοδο, τη βελτίωση της υγείας και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών

Η ΤΕΧΑΝ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Εμείς δωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000 €, Εσύ αποφασίΖΕΙΣ πού θα το μοιράσεις», δίνει το βήμα σε όλους τους πολίτες και μας προσκαλεί να επιλέξουμε και να ψηφίσουμε πρωτοβουλίες, έργα & δράσεις που έχουν πραγματική σημασία και ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές όλων μας.
Συγκεκριμένα η ΤΕΧΑΝ θα προσφέρει 1.000.000€ σε 4 επιλεγμένους φορείς κατόπιν ψηφοφορίας τους κοινού, με στόχο την ενίσχυση σημαντικών δράσεων που αφορούν το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία & την τοπική κοινωνία, ενισχύοντας περαιτέρω το κοινωνικό της έργο. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΤΕΧΑΝ,  τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κκ Ιερωνύμου Β’, αλλά και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υγείας & Εσωτερικών, ενώ έχει επίσης την υποστήριξη της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. 
Το Πρόγραμμα «Εμείς δωρίzουμε 1.000.000 €, Εσύ Αποφασίzεις πού θα το Μοιράσεις»  χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Η 1η φάση της υποβολής υποψηφιοτήτων αφορούσε στην πρόσκληση συμμετοχής και κατάθεσης προτάσεων από φορείς όπως ερευνητικές ομάδες, Πανεπιστήμια, Νοσοκομειακά Ιδρύματα, Φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ΜΚΟ, νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) που έμπρακτα αποδεικνύουν ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων αυτής της μεγάλης πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκ μέρους της ΤΕΧΑΝ. Η 2η φάση αφορούσε στην  επιλογή των φορέων έπειτα από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής.
Η 3η και τελική φάση του προγράμματος αφορά στην ανάδειξη των τελικών νικητών από τους πολίτες. Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή στο κοινό μέσα από το site του προγράμματος https://csr-texan.recycling-center.gr/ και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31/5/2024. Οι 4 προτάσεις που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους ψήφους (1 ανά πυλώνα), θα λάβουν συνολικά το ποσό του 1.000.000€!
Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΧΑΝ, κ. Απόστολος Μούργος σημείωσε ότι «Μέσα από το πρόγραμμα «Εμείς δωρίzουμε 1.000.000 €, Εσύ Αποφασίzεις πού θα το Μοιράσεις» , ανταμείβουμε εταιρείες και οργανισμούς που συμβάλλουν με τα έργα τους σε κρίσιμους πυλώνες. Οι συμπολίτες μας είναι συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς οι ίδιοι θα αποφασίσουν πού θα δωριστεί το χρηματικό έπαθλο, επιλέγοντας τους φορείς που επιθυμούν. Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε τα οφέλη και τη σημασία της ανακύκλωσης.»
Συμμετέχοντας στη διαδικασία ψηφοφορίας, επιλέγουμε ποιες δράσεις θα υποστηρίξουμε για να δημιουργήσουμε μαζί με την ΤΕΧΑΝ ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Ας κάνουμε κάθε ψήφο μας να μετράει. Το μέλλον μας εξαρτάται από τις επιλογές μας σήμερα!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης