Τελευταία Νέα
Διεθνή

Abbas κατά Hamas: Έδωσε προσχήματα στο Ισραήλ για να επιτεθεί στη Γάζα

Abbas κατά Hamas: Έδωσε προσχήματα στο Ισραήλ για να επιτεθεί στη Γάζα
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ δήλωσε ότι επιπλέον στρατεύματα θα σταλούν σην χερσαία επιχείρηση στην περιοχή της Rafah
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Mahmoud Abbas, κατηγόρησε την Hamas ότι «έδωσε προσχήματα» στο Ισραήλ για να επιτεθεί στη Λωρίδα της Γάζας, τη στιγμή που ο πόλεμος του εβραϊκού κράτους κατά του παλαιστινιακού κινήματος μαίνεται για σχεδόν 8 μήνες, με απολογισμό πάνω από 35.000 νεκρούς.
«Η στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε μονομερώς η Hamas εκείνη την ημέρα, στις 7 Οκτωβρίου, έδωσε στο Ισραήλ επιπλέον προσχήματα και δικαιολογίες για να επιτεθεί στη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας, καταστρέφοντας και εκτοπίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους», δήλωσε ο κ. Abbas κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου στο Μπαχρέιν.
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ δήλωσε ότι επιπλέον στρατεύματα θα σταλούν σην χερσαία επιχείρηση στην περιοχή της Rafah, την πόλη στην νότια της Γάζας, λέγοντας ότι η εκστρατεία εξουθενώνει τη Hamas.
«Αυτή η επιχείρηση θα συνεχιστεί καθώς επιπλέον δυνάμεις θα εισέλθουν (στην περιοχή). Πολυάριθμες σήραγγες στην περιοχή έχουν καταστραφεί από τα στρατεύματά μας και άλλες σήραγγες θα καταστραφούν σύντομα», ανέφερε ο Yoav Gallant σε ανακοίνωσή του.
«Αυτή η επιχείρηση θα ενταθεί – η Hamas δεν είναι μια οργάνωση που μπορεί να αναδιοργανωθεί, δεν έχει εφεδρικές δυνάμεις, δεν έχει αποθέματα προμηθειών (....). Το αποτέλεσμα είναι ότι εξουθενώνουμε τη Hamas»,.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης