Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέο έργο από την ΕΚΤΕΡ - Στα 131,8 εκατ. το συνολικό ανεκτέλεστο

tags :
Νέο έργο από την ΕΚΤΕΡ - Στα 131,8 εκατ. το συνολικό ανεκτέλεστο
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 10.020.275,71€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι είκοσι ένα (21) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης
Στα 131,83 εκατ. αυξήθηκε το συνολικό ανεκτέλεστο της ΕΚΤΕΡ, μετά και τη νέα σύμβαση που υπέγραψε με το ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΤΕ).
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση του έργου: «Υποέργο 10 : Υποδομή Έρευνας και Καινοτομίας του ΙΤΕ (Ιωάννινα)» του έργου «1. ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΤΕ) – ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 10.020.275,71€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι είκοσι ένα (21) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. συμμετέχει στην ανωτέρω Κοινοπραξία με ποσοστό 50%.
Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 131,83 εκ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης