Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Ο Ρωσικός στρατός συνεχίζει την προέλαση, οι Ουκρανοί όσα εδάφη χάνουν δεν θα τα πάρουν πίσω

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Ο Ρωσικός στρατός συνεχίζει την προέλαση, οι Ουκρανοί όσα εδάφη χάνουν δεν θα τα πάρουν πίσω
Οι ρωσικές δυνάμεις βελτιώνουν συνεχώς τις θέσεις τους προς όλες τις κατευθύνσεις στην Ουκρανία είπε ο Ρώσος πρόεδρος
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin υποβάθμισε εμφατικά την απειλή των ουκρανικών αντεπιθέσεων σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου, υποδεικνύοντας περαιτέρω ότι εκτιμά ότι η Ουκρανία δεν μπορεί και δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει εδάφη που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις.
Οι ρωσικές δυνάμεις αποκρούουν όλες τις ουκρανικές αντεπιθέσεις και ότι οι ρωσικές δυνάμεις βελτιώνουν συνεχώς τις θέσεις τους προς όλες τις κατευθύνσεις στην Ουκρανία.
Το Γραφείο Διευθυντή Εθνικής Πληροφοριών των ΗΠΑ (ODNI) για την Ετήσια Αξιολόγηση Απειλές για το 2024 ανέφερε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος «πιθανώς πιστεύει» ότι οι ρωσικές δυνάμεις αμβλύνουν τις προσπάθειες της Ουκρανίας για ανακατάληψη σημαντικού εδάφους και ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ και της Δύσης στην Ουκρανία είναι «πεπερασμένη».
Οι ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις στο βόρειο Kharkiv υποδηλώνουν ότι ο Putin και η ρωσική στρατιωτική διοίκηση μπορεί να αξιολογούν τους κινδύνους, τις προοπτικές και το χρονοδιάγραμμα των επιθετικών επιχειρήσεων με βάση την υπόθεση ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε περιοχή του μετώπου και να εδραιώσουν κέρδη χωρίς να ανησυχούν για ουκρανικές τακτικές αντεπιθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης