Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο στόχαστρο του metoo ο David Copperfield: Τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση

Στο στόχαστρο του metoo ο David Copperfield: Τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση
Πολλές εξ αυτών υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικες όταν τους είχε επιτεθεί, κάποιες μάλιστα μόλις 15 ετών, αν και είναι πιθανόν ότι δεν γνώριζε την ηλικία τους
Αντιμέτωπος με σωρεία καταγγελιών για απόπειρες σεξουαλικής παρενόχλησης βρίσκεται ο διάσημος Αμερικανός ταχυδακτυλουργός David Copperfield.
Όπως αναφέρει ο Guardian, τουλάχιστον 16 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Copperfield ότι είτε τις παρενόχλησε σεξουαλικά είτε τους συμπεριφέρθηκε κατά τρόπο ανάρμοστο.
Πολλές εξ αυτών υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικες όταν τους είχε επιτεθεί, κάποιες μάλιστα μόλις 15 ετών, αν και είναι πιθανόν ότι δεν γνώριζε την ηλικία τους, αναφέρει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο διάσημος Αμερικανός «μάγος» κατηγορείται ότι έδωσε ναρκωτικά σε τρεις γυναίκες προτού συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους, χωρίς όμως εκείνες να είναι σε θέση να συναινέσουν.
Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Copperfield απαντούν ότι οι κατηγορίες εναντίον του «δεν είναι μόνο εντελώς ψευδείς αλλά και εντελώς απίθανες».
Οι δικηγόροι του δήλωσαν, μάλιστα, στον Guardian ότι ο πελάτης τους τυγχάνει υποστηρικτής του κινήματος #MeToo ενώ υπενθυμίζουν ότι εκείνος είχε στοχοποιηθεί με «ψευδείς ισχυρισμούς» και άλλες φορές στο παρελθόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης