Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Bitcoin ξεφεύγει από τον κίνδυνο – Έρχεται άραγε το επόμενο Bull Run;

tags :
Το Bitcoin ξεφεύγει από τον κίνδυνο – Έρχεται άραγε το επόμενο Bull Run;

Oι ιστορικές τάσεις προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για το Bitcoin, ωστόσο, η μελλοντική πορεία του εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της αγοράς και το κλίμα των επενδυτών

Το Bitcoin (BTC), τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε σημάδια ανθεκτικότητας, ενώ η σταθεροποίηση της τιμής του πάνω από τις 62.000 δολάρια υποδηλώνει μια δειλή ανάκαμψη από τα προηγούμενα χαμηλά. Κάτι που φυσικά φαίνεται να προκαλεί μια αισιοδοξία για τις επόμενες ημέρες, με αρκετούς να αναμένουν επιτέλους το επόμενο Bull Run.
Πάμε όμως να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα στοιχεία που μπορεί να εξάγει κανείς μελετώντας τα διαγράμματα του Bitcoin.

Αγορά 99Bitcoins

Τεχνικές αναλύσεις και προβλέψεις από την Rekt Capital

Η εταιρεία ανάλυσης της αγοράς κρυπτονομισμάτων με την επωνυμία Rekt Capital, ανέφερε προσφάτως ότι το Bitcoin ενδέχεται να έχει διανύσει την πιο επικίνδυνη φάση μετά το Halving. Μια φάση δηλαδή, που ιστορικά χαρακτηρίζεται από σημαντικές διορθώσεις. Η επικίνδυνη αυτή ζώνη, όπως την ονομάζουν οι αναλυτές, συνήθως προηγείται από μια περίοδο αυξημένης αγοράς και ανόδου της τιμής του κρυπτονομίσματος. Μάλιστα, η πρόσφατη αναπήδηση του Bitcoin από τα βασικά επίπεδα στήριξης, ιδίως μετά από μια βουτιά στα 56.800 δολάρια την 1η Μαΐου, σηματοδοτεί ένα πιθανό τέλος αυτής της επικίνδυνης φάσης.

Επιπλέον, οι παρατηρήσεις της Rekt Capital δείχνουν ότι η πρόσφατη υποχώρηση μπορεί να έχει φτάσει στο κατώτερο σημείο, ήτοι τα 56.000 δολάρια, υποδηλώνοντας τη μετάβαση προς μια φάση ανόδου από εδώ και στο εξής. Οι εν λόγω γνώσεις ευθυγραμμίζονται με την ανάκαμψη του Bitcoin σε πάνω από τα 63.000 δολάρια, σηματοδοτώντας μια πιθανή αλλαγή στο κλίμα της αγοράς.

Η πορεία ανάκαμψης του Bitcoin

Σίγουρα, οι ιστορικές τάσεις προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για το BTC, ωστόσο, η μελλοντική πορεία του εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της αγοράς και το κλίμα των επενδυτών. Βάση αυτών, μπορούμε εύκολα να δούμε τα πρώτα σημάδια μιας σταδιακής μείωσης των πωλήσεων, με το Bitcoin να επιδεικνύει ανθεκτικότητα έναντι του επιπέδου στήριξης των 60.000 δολαρίων.
Η διατήρηση μάλιστα της τιμής πάνω από αυτό το ποσό, αποτελεί θα λέγαμε τον καθοριστικότερο παράγοντα για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που το Bitcoin εδραιωθεί επιτυχώς πάνω από αυτό το όριο, θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια ανάκαμψη προς υψηλότερα επίπεδα τιμών, με επόμενο στόχο τα 68.000 δολάρια. Μάλιστα, οι τεχνικές αναλύσεις και το κλίμα στην αγορά, υποστηρίζουν αυτή την αισιόδοξη πρόβλεψη.

Τι λένε τα διαγράμματα;

Η πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων με την επωνυμία Santiment, παρατήρησε μια αύξηση του ποσοστού αγοράς Bitcoin σε ανταλλακτήρια όπως το DyDx και το Deribit. Ωστόσο, η αύξηση αυτή, πέρα από αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επανάληψη των προηγούμενων κορυφών της αγοράς.
Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, η Santiment αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό η ανοδική τάση να είναι μέτρια,  με ίσο ή υψηλότερο ποσοστό θέσεων short έναντι των θέσεων long.
Αναλύοντας περισσότερο το ημερήσιο διάγραμμα του Bitcoin, φαίνεται ότι το κρυπτονόμισμα ενδέχεται να παρουσιάσει μια αντίσταση στα 63.000 δολάρια, με την τιμή του να πέφτει προς τις 60.000 πριν ξεκινήσει την σημαντική άνοδο.
Το σίγουρο είναι ότι οι δύσκολες μέρες για το Bitcoin σχεδόν τελείωσαν, με όλους τους αναλυτές και τους επενδυτές να περιμένουν την έναρξη ενός Bull Run το οποίο ενδεχομένως να οδηγήσει σε νέο υψηλό για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο.

Ένα νέο κρυπτονόμισμα έρχεται να ακολουθήσει την ανοδική πορεία του Bitcoin

Εν μέσω του θετικού αυτού κλίματος για την πορεία του Bitcoin, ένα νέο κρυπτονόμισμα φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους επενδυτές. Ο λόγος για το 99BTC, ένα κρυπτονόμισμα το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα την προπώλησή του, από μία γνωστή επωνυμία στον χώρο.
Ειδικότερα, το 99Bitcoins, ένα όνομα που έχει συνδεθεί με την εκπαίδευση πάνω σε θέματα crypto, ξεκίνησε το λανσάρισμα μιας καινοτόμου πλατφόρμας learn to earn. Μέσω της πλατφόρμας αυτής, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ανταμοιβές σε 99BTC, απλά μαθαίνοντας για τα κρυπτονομίσματα.

Φυσικά, το κρυπτονόμισμα της εταιρείας θα προσφέρει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα, με βασικότερο εξ αυτών τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος μέσω του πονταρίσματος. Μάλιστα, χάρη στην καινοτομία και την εδραιωμένη φήμη του 99Bitcoins στην αγορά, το 99BTC σημειώνει μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για το 2024, με τη ζήτησή του διαρκώς να αυξάνεται.

Εάν ανήκετε λοιπόν σε εκείνους που αναζητούν για τα καλύτερα κρυπτονομίσματα στην αγορά, καλό θα ήταν να εξετάσετε και τοπ συγκεκριμένο έργο, αφού οι προοπτικές του είναι αρκετά μεγάλες. Μάλιστα, μπορείτε να συμμετάσχετε και στο airdrop που διοργανώνει, το οποίο θα μοιράσει 99.999 δολάρια σε BTC.

Αγορά 99Bitcoins

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης