Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: O Netanyahu και οι συνεργοί του στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων θα έχουν την ίδια μοίρα με τον Hitler

Erdogan: O Netanyahu και οι συνεργοί του στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων θα έχουν την ίδια μοίρα με τον Hitler
Ο Τούρκος πρόεδρος επιμένει στον χαρακτηρισμό του Netanyahu ως Hitler και σφαγέα της Γάζας
Σχετικά Άρθρα
Στον χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu ως «σφαγέα της Γάζας», ο οποίος θα έχει την ίδια τύχη με τον Hitler, επιμένει ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan.
«Ο Hitler δεν ήταν μόνος του στη διάπραξη του Ολοκαυτώματος, αλλά υποστηρίχθηκε από πολλές χώρες της Ευρώπης. Ένιωθε τόσο δυνατός, τόσο ισχυρός.
Τι συνέβη; Έριξε μια σφαίρα στο κεφάλι του. Το καμένο σώμα του βρέθηκε στο καταφύγιό του, το οποίο, όπως και η Γερμανία, ήταν ερείπια.
Αργά ή γρήγορα, η ίδια μοίρα περιμένει τον Netanyahu, τον σφαγέα της Γάζας, και τους συνεργούς του στη γενοκτονία» υποστήριξε ο Erdogan σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε ότι η Άγκυρα «θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Hamas που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία των εδαφών της».a
Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους υποσχέθηκε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα λογοδοτήσει για τη «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας. «Μην νομίζετε ότι το Ισραήλ θα παραμείνει στη Γάζα. Αν δεν σταματήσει κάποιους αυτό το άγριο κράτος, αυτό το κράτος των τρομοκρατών, αργά ή γρήγορα θα χάσει το βλέμμα του στην αυταπάτη της γης της επαγγελίας», πρόσθεσε ο Erdogan, προειδοποιώντας ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να εξαπλώσει τη σύγκρουση στη χερσόνησο της Ανατολίας, μια περιοχή που αποτελεί το μεγαλύτερο έδαφος της Τουρκίας.
Οι εντάσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας έχουν αυξηθεί μετά την 7η Οκτωβρίου, η οποία οδήγησε σε ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση πλήρους κλίμακας στη Λωρίδα της Γάζας και σε διασυνοριακές επιθέσεις μεταξύ της Hamas και των ισραηλινών δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης