Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έφτασαν στο Παρίσι τα ειδικά κρεβάτια... κατά του σεξ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έφτασαν στο Παρίσι τα ειδικά κρεβάτια... κατά του σεξ
Πρόκειται για κρεβάτια, τα οποία είναι μικρά και κατασκευασμένα με τέτοια υλικά, ώστε να αποτρέψουν τους αθλητές από το να κάνουν σεξ
Τα κρεβάτια κατά του σεξ έφτασαν στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό.
Πρόκειται για κρεβάτια, τα οποία είναι μικρά και κατασκευασμένα με τέτοια υλικά, ώστε να αποτρέψουν τους αθλητές από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μέγεθος των κρεβατιών σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για να ξαπλώσουν μαζί δύο αθλητές.
Τα συγκεκριμένα κρεβάτια φτιάχνονται από την εταιρεία Airweave, η οποία κατασκεύασε επίσης τα προϊόντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Για ποιον άλλο λόγοι επιλέχθηκαν

Εκτός του ότι είναι αποτρεπτικά για σεξ η επιλογή τους έγινε και για την βιωσιμότητά τους, καθώς τα στρώματα και ο σκελετός από χαρτόνι είναι 100% ανακυκλώσιμα.
«Ελπίζω ότι οι προσπάθειες της διοργανώτριας Αρχής να μειώσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον θα δείξουν ότι είναι δυνατό να γίνονται τα πράγματα διαφορετικά», δήλωσε η Georgina Grenon, διευθύντρια του περιβαλλοντικού τομέα της οργανωτικής επιτροπής.
Δεν αποτελεί μυστικό πως εδώ και πολλά χρόνια είναι άφθονες οι ιστορίες που κάνουν λόγο για άγριο σεξ μεταξύ αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης