Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης σε ηλικία 23 ετών

Σοκ: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης σε ηλικία 23 ετών
Το 23χρονο μοντέλο έβαλε τέλος στη ζωή του 
Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Ερμής Καραγιάννης. Το 23χρονο μοντέλο,που έγινε γνωστό μέσα από τις audition του GNTM 3, αυτοκτόνησε πριν από μερικές ημέρες.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 ο Alpha, δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής πώς ακριβώς πέθανε ο 23χρονος Ερμής.
Όπως είχε πει ο ίδιος στην audition του ριάλιτι μόδας, δεν είχε βαφτιστεί Ερμής αλλά Νικόλαος και άλλαξε το όνομά του όταν ήταν 17 ετών.
Ο Ερμής Καραγιάννης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό σε ηλικία 19 ετών όταν έλαβε μέρος στις auditions του GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

«Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του»

Η Ρένια Τσακίρη, φίλη του Ερμή Καραγιάννη, είπε ότι το μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
«Συνέβη την Πέμπτη το βράδυ, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Απλά έκανε μερικούς φίλους του delete από το Instagram και άλλους μπλοκ. Σαν να μας λέει αυτό ήταν τέλος.
Αλλά δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, αλλά πάντα μιλούσαμε. Μου έλεγε: “Δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω”. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω…».
«Δεν πίστευε κανένας ότι θα έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής», είπε ακόμη.
Σύμφωνα με τη φίλη του Ερμή, τον τελευταίο καιρό σίγουρα δεν έβλεπε ψυχίατρο, τον προηγούμενο καιρό έβλεπε.
«Έμενε με τον μπαμπά του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του», σημείωσε ακόμη. «Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ένιωθε μια γαλήνη την ώρα που το έκανε και ότι έφυγε χαρούμενος», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης