Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Περιοδεία Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά στις 16 - 17/5, οι στόχοι και οι συναντήσεις

Περιοδεία Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά στις 16 - 17/5, οι στόχοι και οι συναντήσεις
Ευρεία σύσκεψη υπό την Όλγα Κεφαλογιάννη αύριο (16/5) στο Αργοστόλι με εκπροσώπους του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων, οινοπαραγωγούς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από την Κεφαλονιά θα ξεκινήσει η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, την περιοδεία της στα νησιά του Ιονίου, με σκοπό την ενημέρωση των φορέων και των πολιτών για τη νέα πολιτική, το όραμα και τις ενέργειες για μια βιώσιμη και ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη σε μεγαλύτερο μέρος της χώρας και για μεγαλύτερη διάρκεια του έτους.
Η κα Κεφαλογιάννη θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 16/5, το Αργοστόλι, όπου θα προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων, οινοπαραγωγούς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στη συνέχεια η Υπουργός θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες.
Ανάλογες συναντήσεις θα έχει την Παρασκευή 17/5 η υπουργός και στο Ληξούρι, ενώ θα συναντηθεί και με τον Μητροπολίτη Κεφαληνίας Δημήτριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης