Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραιτήθηκε το στέλεχος της Citigroup που έκανε 7.000 απολύσεις στην τράπεζα

tags :
Παραιτήθηκε το στέλεχος της Citigroup που έκανε 7.000 απολύσεις στην τράπεζα
Η Cole αποχωρεί καθώς η Citi δεν έχει ακόμη επιτύχει τον στόχο της να καταργήσει 20.000 θέσεις εργασίας - περίπου το 10% του προσωπικού της - μέχρι το τέλος του επόμενου έτους
Την παραίτησή της υπέβαλε το στέλεχος της Citigroup που ήταν υπεύθυνη για την εφαρμογή του σαρωτικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της τράπεζας.
Η αποχώρηση της Titi Cole, μετά από τέσσερα χρόνια στην τράπεζα, έρχεται ένα μήνα αφότου η Citi είπε ότι είχε ολοκληρώσει τον πυρήνα μιας αναδιοργάνωσης που παρουσίασε η διευθύνουσα σύμβουλος Jane Fraser τον Σεπτέμβριο.
Η Cole αποχωρεί καθώς η Citi δεν έχει ακόμη επιτύχει τον στόχο της να καταργήσει 20.000 θέσεις εργασίας - περίπου το 10% του προσωπικού της - μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.
Τον περασμένο μήνα, η τράπεζα είπε ότι είχε ανακοινώσει σε 7.000 υπαλλήλους ότι οι θέσεις εργασίας τους παύουν.

Ανακατατάξεις

Η Fraser, σε εσωτερικό σημείωμα, ανακοίνωσε επίσης ότι ο Mike Whitaker, ο οποίος ηγείται των ομάδων επιχειρήσεων και τεχνολογίας, αποχωρεί επίσης από την τράπεζα.
Ταυτόχρονα προσλαμβάνει τον Tim Ryan, τον απερχόμενο επικεφαλής της PwC στις ΗΠΑ, ως νέο επικεφαλής των ομάδων τεχνολογίας και παλαιού τύπου franchises.
Ο Ryan ήταν το φαβορί για να γίνει ο παγκόσμιος πρόεδρος της λογιστικής εταιρείας Big Four, αλλά αποχώρησε στα τέλη του περασμένου έτους, αφού συνάντησε την αντίθεση και είχε δηλώσει προηγουμένως ότι σχεδίαζε να συνταξιοδοτηθεί στα τέλη Ιουνίου.
Η PwC προώθησε τη μετάβαση στην ηγεσία των ΗΠΑ, λέγοντας ότι ο Paul Griggs θα γίνει αμέσως ανώτερος εταίρος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης