Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις νεαρών για την οπαδική επίθεση στη Ν. Μηχανιώνα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις νεαρών για την οπαδική επίθεση στη Ν. Μηχανιώνα
Συνεχίζονατι οι έρευνες της αστυνομίας, καθώς στο επεισόδιο φαίνεται να ενεπλάκησαν 10 άτομα
Σχετικά Άρθρα
Χειροπέδες σε δύο νεαρά άτομα πέρασαν αστυνομικοί για την οπαδική επίθεση εναντίον δύο αδελφών που σημειώθηκε στις 13/5 στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.
Πρόκειται για έναν 23χρονο κι έναν 24χρονο, των οποίων η εμπλοκή ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες και παραβάσεις συνδεόμενες με την αθλητική βία.
Στο μεταξύ, συνεχίζονατι οι έρευνες της αστυνομίας, καθώς στο επεισόδιο φαίνεται να ενεπλάκησαν 10 άτομα, σύμφωνα με την καταγγελία των δύο αδελφών,37 και 42 ετών αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια φαίνεται να κατευθύνονταν προς τα αυτοκίνητά τους, όταν δέχθηκαν την επίθεση των δραστών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φώναξαν οπαδικά συνθήματα, χτύπησαν τα θύματα και αφαίρεσαν μια ζακέτα ενός εξ αυτών που έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη.
Ο ένας αδελφός τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο άλλος στο σαγόνι και στην πλάτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης