Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι προτεραιότητες του Belousov (υπ. Άμυνας Ρωσίας): Όπλα άμεσα στο μέτωπο - Δεν θα υπάρξει νέα κινητοποίηση

Οι προτεραιότητες του Belousov (υπ. Άμυνας Ρωσίας): Όπλα άμεσα στο μέτωπο - Δεν θα υπάρξει νέα κινητοποίηση
Μιλάμε για την προμήθεια του στρατεύματος με τα πιο καινοτόμα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό είπε ο Belousov
Τις βασικές προτεραιότητες του ως υπουργού Άμυνας της Ρωσίας περιέγραψε ο Andrei Belousov κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στην Ολομέλεια του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας.
«Προφανώς και άρχισα να εξοικειώνομαι με όλες τις υποθέσεις, εδώ όλα τα θέματα είναι άμεσης προτεραιότητας, δεν υπάρχουν δευτερεύοντα ζητήματα» υποστήριξε ο Belousov, ο οποίος σημειωτέον ακόμα τελεί υποψήφιος για το αξίωμα του υπουργού Άμυνας, αν και θεωρείται τελείως απίθανο το νομοθετικό σώμα να μην εγκρίνει την πρόταση του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin.

Άμεσα όπλα στο μέτωπο

Όπως είπε ο Belousov, ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα είναι η παροχή όπλων στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που μάχονται στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης.
«Μιλάμε για την προμήθεια του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, ειδικότερα, πυρομαχικών πυροβολικού, πυραύλων, ατομικής προστασίας, ειδικών επικοινωνιών, drones και εξοπλισμού ηλεκτρονικού πολέμου» υπογράμμισε ο Belousov, αναφέροντας πως είναι απαραίτητο να αναπτυχθούν και νέες μέθοδοι στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Δεν θα υπάρξει νέα κινητοποίηση

Σύμφωνα με τον Belousov, ο εχθρός μαθαίνει γρήγορα ενώ η κατάσταση σχετικά με την χρήση των πιο σύγχρονων στρατιωτικών τεχνολογιών, αλλάζει κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα.
Για αυτό το λόγο, όπως είπε, η Μόσχα πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, ενώ σημείωσε πως είναι επιτακτικό οι Ρώσοι στρατιώτες να είναι εφοδιασμένοι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
Επιπλέον, ο Belousov έθεσε ως εξίσου σημαντική προτεραιότητα, την στελέχωση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, αν και υπογράμμισε πως δεν αναφέρεται σε μια νέα κινητοποίηση.
Σημειώνεται πως σε χθεσινές του δηλώσεις και πάλι στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Ρωσίας ο Belousov αναφέρθηκε στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της στέγασης αλλά και της νοσοκομειακής περίθαλψης των Ρώσων στρατιωτών που μετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης