Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Στην Κομοτηνή Μητσοτάκης και Κασσελάκης - Οι επόμενοι σταθμοί των περιοδειών τους

Ευρωεκλογές 2024: Στην Κομοτηνή Μητσοτάκης και Κασσελάκης - Οι επόμενοι σταθμοί των περιοδειών τους
Περιοδειών συνέχεια με το βλέμμα στις ευρωκάλπες του Ιουνίου
Σε προεκλογικούς ρυθμούς ενόψει των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου κινούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, έχοντας πυκνώσεις τις περιοδείες τους ανά τη χώρα,
Σήμερα, Τρίτη 14/5, η Κομοτηνή αποτελεί κοινό τόπο συνάντησης του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.
Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα μεταβαίνει στη Θράκη και θα παραστεί στους εορτασμούς των Ελευθερίων της Θράκης, στην Κομοτηνή.
Στην Αθήνα ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού», που διοργανώνεται από την εταιρεία JTI Hellas, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, το απόγευμα της Τρίτης ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου στις 18:00 θα συναντηθεί με πολίτες στη Μάκρη.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ, το 1ο σώμα των εκπαιδευόμενων της δικαστικής αστυνομίας στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια Θράκης».

Το πρόγραμμα Κασσελάκη

Στην Κομοτηνή θα βρεθεί σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, ο οποίος θα παραστεί επίσης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση.
Αναλυτικά, ο κ. Κασσελάκης:
- 12:00 θα παραστεί στη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 104 χρόνων από την απελευθέρωση της Κομοτηνής, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.
-13:00 θα παραστεί στο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Γκαράνης, στην πλατεία Ειρήνης.
-14:40 θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Βεργίνα.
Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ξάνθη, ενώ αύριο, Τετάρτη 15/5 θα βρεθεί σε Δράμα και Καβάλα.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο 24ωρο ο κ. Κασσελάκης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλία και μάλιστα, από τη Λάρισα, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός του, έστειλε το μήνυμά του για τις Ευρωεκλογές λέγοντας πως «χρειάζεται να διεκδικήσουμε μια καλύτερη Ευρώπη με λιγότερο λιτότητα, για λύση στο μεταναστευτικό που θα φέρνει την Ευρώπη στην ευθύνη που της αρμόζει και όχι η Ελλάδα να γίνεται αποθήκη ψυχών».
Όπως είπε χαρακτηριστικά,«χρειάζεται να έχουμε μια καλύτερη ζωή τώρα, όπως λέει και το σύνθημά μας και όχι μια σταθερότητα στον πάτο, που είναι το σύνθημα της ΝΔ. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη αυτά που θέλουμε για την Ελλάδα, απλά ακούστε την Ευρώπη. Ακούστε την Ευρωπαϊκή εισαγγελία που ερευνά την σπατάλη 2,5 δισ. σε ψηφιακές αναθέσεις, που καταδίκασε το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Ακούστε την Ευρώπη που λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την ερευνά της για τα Τέμπη, αλλά και που τώρα ελέγχει τον ΟΠΕΚΕΠΕ».

Στον Πειραιά ο Κουτσούμπας

Σε σύσκεψη μαζικών φορέων της Β' Πειραιά, που διοργανώνει η ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές , θα παρευρεθεί και θα μιλήσει το απόγευμα της Τρίτης, στις 19:30, ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης