Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Bristol Myers Squibb Ελλάδας στην κορυφή της λίστας Best Workplace 2024

Η Bristol Myers Squibb Ελλάδας στην κορυφή της λίστας Best Workplace 2024
Η λίστα Best Workplaces Trademark αποτελεί την εκτενέστερη και πιο αξιόπιστη έρευνα για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, παγκοσμίως και στην Ελλάδα.
Με την πρώτη θέση τιμήθηκε η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb Ελλάδας (BMS) στη λίστα Best Workplaces Trademark Hellas 2024, στην κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους. Μετά από τρία συνεχή χρόνια διακρίσεων στη λίστα Best Workplaces Trademark , η κατάκτηση της πρώτης θέσης αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της στρατηγικής στόχευσης της εταιρείας για την οικοδόμηση και διατήρηση ενός ισορροπημένου, αξιοκρατικού και ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στον σεβασμό, στη συνεργασία και στην ανάπτυξη των εργαζομένων.
Η λίστα Best Workplaces Trademark αποτελεί την εκτενέστερη και πιο αξιόπιστη έρευνα για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, παγκοσμίως και στην Ελλάδα.
Η διάκριση αποδίδεται στις εταιρείες οι οποίες αποδεικνύουν κατά τη διαδικασία της πιστοποίησης και της αξιολόγησης ότι εφαρμόζουν υψηλά εργασιακά πρότυπα και διαπνέονται από αξίες, όπως αξιοπιστία, σεβασμό, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα. Η κατάταξη των εταιρειών προκύπτει από τις απαντήσεις των εργαζομένων στο ερωτηματολόγιο Trust Index © και από την αξιολόγηση της έκθεσης Culture Audit © , η οποία υποβάλλεται από τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, αναφορικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές διοίκησης των ανθρωπίνων πόρων.
«Πρωταγωνιστές αυτής της διάκρισης είναι οι εργαζόμενοί μας, οι οποίοι με την ψήφο εμπιστοσύνης τους μας τιμούν με την πρώτη θέση, ανάμεσα στους καλύτερους. Τους ευχαριστούμε -και προσπαθούμε πάντοτε να το κάνουμε με πράξεις- για την αξία που δίνουν στην κοινή προσπάθειά μας, για τις καινοτόμες ιδέες τους, την αφοσίωσή τους στο όραμα της BMS να συμβάλλουμε σε μία καλύτερη ζωή για τους ασθενείς μας», επισήμανε η Ελισάβετ Προδρόμου, γενική διευθύντρια της Bristol Myers Squibb Ελλάδας.
Η κα Προδρόμου δηλώνει υπερήφανη για την ομάδα της BMS και τονίζει ότι, «Νιώθουμε ευθύνη προς τους συνεργάτες μας. Η πρώτη θέση αποτελεί κίνητρο και υπόμνηση.
Η επόμενη ημέρα απαιτεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να επενδύσουμε περαιτέρω στην ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευσή τους, αλλά κυρίως να συνεχίσουμε να τιμούμε αδιαπραγμάτευτα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει».
Από τον δικό του ρόλο, ως επικεφαλής του τμήματος εταιρικών υποθέσεων, ο Γιώργος Τσιακαλάκης δήλωσε πως «η διάκριση αυτή αποδεικνύει πως έχουμε όλοι μαζί καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις, που διέπεται από αξίες όπως η ακεραιότητα και η αξιοκρατία, που μετουσιώνει το πάθος σε επιτεύγματα, που δίνει ευκαιρίες συνεχούς ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα σέβεται και προάγει την ποιότητα της προσωπικής ζωής και ευημερίας των εργαζομένων μας. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε στους ανθρώπους μας, χάρη στους οποίους ισχυροποιούμε συνεχώς το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης