Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Οι καλύτερες επενδύσεις crypto σύμφωνα με τον αναλυτή «The Crypto Dog»

Οι καλύτερες επενδύσεις crypto σύμφωνα με τον αναλυτή «The Crypto Dog»
Δεν είναι λίγα τα κρυπτονομίσματα που αναμένεται να σημειώσουν μια εξαιρετική πορεία στο επόμενο Bull Run

Οι επενδύσεις crypto συνεχίζουν να προσελκύουν έναν μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων, με τους επενδυτές να ψάχνουν διαρκώς για τα κρυπτονομίσματα εκείνα που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες προοπτικές ανόδου.
Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα κρυπτονομίσματα που σύμφωνα με κορυφαίους αναλυτές του κλάδου αναμένεται να σημειώσουν μια εξαιρετική πορεία στο επόμενο Bull Run. Μεταξύ αυτών και αρκετά meme coins τα οποία έχουν αναδειχθεί ως μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατηγορία επενδύσεων σε crypto.
Καθώς λοιπόν αναζητούσαμε για νέες επενδυτικές ευκαιρίες, βρήκαμε μερικές ενδιαφέρουσες προβλέψεις από τον κορυφαίο αναλυτή κρυπτονομισμάτων γνωστό ως «The Crypto Dog». Πάμε να δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για το ποια θεωρεί τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά ο κορυφαίος αυτός αναλυτής.

Αγορά Sealana

Οι καλύτερες επενδύσεις κρυπτονομισμάτων σύμφωνα με τον The Crypto Dog

Ο αναλυτής που έχει πέσει αρκετές φορές μέσα στις προβλέψεις του, φαίνεται να έχει στο στόχαστρό του 3 altcoins αυτή την περίοδο. Ειδικότερα:

NEAR

Ο The Crypto Dog αναδεικνύει το NEAR ως μία από τις κορυφαίες επιλογές του, σημειώνοντας τις δυνατότητές του ως αντικαταστάτη του Ethereum. Παρόλο που πρόσφατα η εκτίμησή του δεν επιβεβαιώθηκε, λόγω κυρίως της συνολικής πτωτικής τάσης της αγοράς, ο αναλυτής παραμένει αισιόδοξος για το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, έχοντας πρόσφατα επανατοποθετήσει μέρος των επενδύσεών του από το Bitcoin και το Ethereum στο NEAR. Με την προσδοκία νέων ετήσιων υψηλών, το NEAR αποτελεί μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία για μακροπρόθεσμα κέρδη.

PEPE

Στον τομέα των meme coin, ο αναλυτής στρέφει την προσοχή του στο PEPE, το οποίο σημειώνει μια εντυπωσιακή επίδοση το τελευταίο 3ημερο. Με μια ανοδική πορεία η οποία γίνεται εύκολα εμφανής στην κίνηση των τιμών του, το PEPE έχει τραβήξει την προσοχή του «The Crypto Dog» ως μια ακόμη πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία ανάμεσα στα καλύτερα meme coins της αγοράς.

FLOKI

Το FLOKI αποτελεί την Τρίτη επιλογή του αναλυτή, το οποίο όπως φαίνεται αποτελεί ένα εκ των βασικών περιουσιακών στοιχείων που διαθέτει στο πορτοφόλι του. Αναγνωρίζοντας τη δύναμη του διαγράμματος του FLOKI, ο αναλυτής εξετάζει την περαιτέρω διερεύνηση των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος. Με την τιμή του να ανεβαίνει και τη δυναμική του διαρκώς να αυξάνεται, το FLOKI αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα meme το οποίο θα μπορούσε να σημειώσει μια σημαντική άνοδο στο επόμενο Bull Run.

Ένα νέο meme coin φαίνεται να προσελκύει επίσης μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον

Οι επιλογές του «The Crypto Dog» φαίνεται να στρέφονται σε ήδη εδραιωμένα κρυπτονομίσματα, τα οποία θα μπορούσαν να σημειώσουν μια εξαιρετική πορεία το επόμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ένα νέο meme coin φαίνεται να κλέβει την παράσταση, αφού έχει προσελκύσει ένα έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους ενδιαφερόμενους για τη συγκεκριμένη κατηγορία κρυπτονομισμάτων.
Ο λόγος για το Sealana ($SEAL), ένα νέο meme coin στο Solana blockchain το οποίο μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια, με τη ζήτηση διαρκώς να αυξάνεται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου, καθώς και να συμμετάσχουν στην προπώληση με μια ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Συνοπτικά, το Sealana αξιοποιεί έναν χαρακτήρα φώκιας ο οποίο έχει ως στόχο να περιηγηθεί στην αγορά κρυπτονομισμάτων, επιλέγοντας τις πιο degen επενδύσεις. Μάλιστα, με μια γρήγορη ματιά, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε από που εμπνέεται ο χαρακτήρας. Εάν δεν καταλάβατε, ρίξτε μια ματιά στους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς South Park.

Αγορά Sealana

Οι καλύτερες επενδύσεις crypto αυτή τη στιγμή - Συμπεράσματα

Συμπερασματικά, οι προβλέψεις του The Crypto Dog σίγουρα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, και όπως φαίνεται, βρίσκουν σύμφωνους πολλούς ακόμη γνώστες της αγοράς crypto. Τόσο το NEAR, όσο και τα meme coins PEPE και FLOKI, θα μπορούσαν να σημειώσουν μια εξαιρετική πορεία μελλοντικά.
Ωστόσο, όπως έχουμε δει πολλές φορές στην αγορά, τα νεότερα κρυπτονομίσματα όπως το Sealana, αν και με μεγαλύτερο ρίσκο, μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ υψηλότερα κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρούμε ότι η καλύτερη στρατηγική είναι η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας τόσο με πιο εδραιωμένα crypto coins όσο και με επενδύσεις σε νέα ανερχόμενα έργα.

Αγορά Sealana

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης