Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): Εάν οι ΗΠΑ στείλουν στρατό στην Ουκρανία θα ηττηθούν – Η Ρωσία θα χτυπήσει τις ΗΠΑ

Larry Johnson (Πρώην CIA): Εάν οι ΗΠΑ στείλουν στρατό στην Ουκρανία θα ηττηθούν – Η Ρωσία θα χτυπήσει τις ΗΠΑ
«Αυτοί που μιλούν για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα πάνε στην πρώτη γραμμή», κατέληξε ο Larry Johnson
Η ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε άμεση ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία και σε πυραυλικές επιθέσεις σε αμερικανικό έδαφος, δήλωσε ο Larry Johnson, πρώην πράκτορας της CIA
«Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες το κάνουν αυτό να αναπτύξουν ένα σώμα στην Ουκρανία, είμαι βέβαιος ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει πυραυλικές επιθέσεις απευθείας στο έδαφος των ΗΠΑ», είπε ο Larry Johnson.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, το πρόβλημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ότι η τελευταία πραγματικά αιματηρή σύγκρουση στην οποία συμμετείχαν και υπέστησαν μεγάλες απώλειες ήταν ο Εμφύλιος Πόλεμος του 1861-1865.
Κανένας Αμερικανός δεν υπέφερε ούτε στον Α ́, ούτε στον Β ́ Παγκόσμιο Πόλεμο, διευκρίνισε.
«Αυτοί που μιλούν για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα πάνε στην πρώτη γραμμή», κατέληξε ο Larry Johnson.
Νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος Macron δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατιωτικού τμήματος στην Ουκρανία εάν η Ρωσία διαπεράσει την πρώτη γραμμή, και το ζητήσει η Ουκρανική κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης