Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergey Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ουκρανική άμυνα είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης

Sergey Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ουκρανική άμυνα είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης
«Όταν ένα σμήνος ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πετάει πάνω από το κεφάλι σου και εκτελεί ισχυρά και γρήγορα πλήγματα, είναι δύσκολο να κρατήσεις την άμυνα, επομένως σε ορισμένες περιοχές του μετώπου αποτυγχάνουμε και υποχωρούμε», είπε ο Sergey Krivonos
Η άμυνα των Oυκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ζώνη ειδικής επιχείρησης καταρρέει λόγω ισχυρών χτυπημάτων από ρωσικά UAV, δήλωσε ο Sergey Krivonos, απόστρατος Ουκρανός στρατηγός.
«Όταν ένα σμήνος ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πετάει πάνω από το κεφάλι σου και εκτελεί ισχυρά και γρήγορα πλήγματα, είναι δύσκολο να κρατήσεις την άμυνα, επομένως σε ορισμένες περιοχές του μετώπου αποτυγχάνουμε και υποχωρούμε», είπε ο Sergey Krivonos.
Σύμφωνα με τον Sergey Krivonos, οχυρωματικές εργασίες δεν έχουν πραγματοποιηθεί από την Ουκρανία, έτσι μερικές φορές πρέπει να υποχωρήσουν σε περιοχές που δεν είναι εξοπλισμένες με οχυρώσεις.
«Το μπροστινό μέρος μπορεί να καταρρεύσει… αυτό είναι πολύ κρίσιμο», κατέληξε ο απόστρατος στρατηγός.
Μέσα σε 24 ώρες, ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό από την ομάδα δυνάμεων του Βορρά προχώρησε στα βάθη της άμυνας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και απελευθέρωσε το Gatishche, το Krasnoye, το Morokhovets και το Oleynikovo στην περιοχή Kharkiv, ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης