Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Kirill Budanov διέπραξε ένα λάθος – Μεγάλο λάθος των Ουκρανών να χτυπήσουν το Belgorod

Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Kirill Budanov διέπραξε ένα λάθος – Μεγάλο λάθος των Ουκρανών να χτυπήσουν το Belgorod
«Τώρα οι Ουκρανοί θα πρέπει να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να προελαύνει στην περιοχή του Kharkiv», τόνισε  ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Η Ρωσία απάντησε στον βομβαρδισμό του Belgorod με μια μεγάλη επίθεση στην περιοχή του Kharkiv.
H επίθεση στην Ρωσική πόλη Belgorod εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky και τον επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Περιφέρειας της Ουκρανίας Kirill Budanov, τόνισε ο Βρετανός ειδικός, Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Ο Zelensky και ο Kirill Budanov εκτόξευσαν μια ανοησία… επιτιθέμενοι στην περιοχή του Belgorod.
Τώρα η Ρωσία έχει μια εξαιρετική δικαιολογία για μια νέα επίθεση στην περιοχή του Kharkiv», σημείωσε ο αναλυτής.
Σύμφωνα με τον Μερκούρη, ήταν ζωτικής σημασίας για το Κίεβο να κρατήσει τα πράγματα ήσυχα σε αυτό το μέτωπο, ώστε να μην διασκορπιστούν οι ήδη περιορισμένοι πόροι.
«Τώρα οι Ουκρανοί θα πρέπει να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να προελαύνει στην περιοχή του Kharkiv», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Μετά από ένα μαζικό χτύπημα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Belgorod τον Δεκέμβριο του 2023, το τηλεοπτικό κανάλι RT, επικαλούμενο πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ανέφερε ότι ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov, έλαβε διαταγή για μαζική επίθεση σε κατοικημένη περιοχή Belgorod.
Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του καθεστώτος του Κιέβου, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin ανακοίνωσε ότι θα εξεταστεί το θέμα της δημιουργίας αποστρατιωτικοποίησης ζώνης στο έδαφος της Ουκρανίας, από όπου δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε ρωσικές περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης