Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Περιοδεία Κασσελάκη στα βόρεια προάστια της Αθήνας μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ευρωεκλογές 2024: Περιοδεία Κασσελάκη στα βόρεια προάστια της Αθήνας μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Στο Χαλάνδρι βρέθηκε και το βαν - «στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας
Σχετικά Άρθρα
Περιοδεία στα βόρεια προάστια της Αθήνας μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.
Το πρωί του Σαββάτου 11/5 ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώνεται στην Κηφισιά με επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες όλων των ηλικιών, με καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες, για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για τα ζητήματα της καθημερινότητας.
Στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το βαν - «στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.
k5_3.JPG
Στη Μαγνησία την Κυριακή 12/5

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, συνεχίζει το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου την προεκλογική εκστρατεία με πρώτο σταθμό τη Μαγνησία.
Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα πάει στην Κομοτηνή, όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.
Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης