Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden για κορωνοϊό και Trump: Μακάρι να είχε κάνει ένεση με... χλωρίνη

Biden για κορωνοϊό και Trump: Μακάρι να είχε κάνει ένεση με... χλωρίνη
Tους πρώτους μήνες της πανδημίας Covid-19, το 2020, o Trump είχε υποστηρίξει ότι η ένεση με απολυμαντικό, όπως η χλωρίνη ή η ισοπροπυλική αλκοόλη, θα μπορούσε να προσφέρει προστασία έναντι του κορωνοϊού
Για χάος στις ΗΠΑ επί επί προεδρίας Trump έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος, J. Biden, ο οποίος έσπευσε και να αστειευτεί υπενθυμίζοντας την πρόταση του προκατόχου τους το 2020 στην αρχή της πανδημίας Covid-19.
Μάλιστα, ο Biden ευχήθηκε αστειευόμενος να είχε κάνει ο D. Trump «ένεση με χλωρίνη».
«Θυμάστε που έλεγε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ένεση με λίγη χλωρίνη; Αυτό είχε πει. Και το εννοούσε. Μακάρι να είχε κάνει λίγη ο ίδιος», ανέφερε ο Biden μιλώντας την Παρασκευή 10/5 σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας.
Υπενθυμίζεται ότι τους πρώτους μήνες της πανδημίας Covid-19, το 2020, o Trump είχε υποστηρίξει ότι η ένεση με απολυμαντικό, όπως η χλωρίνη ή η ισοπροπυλική αλκοόλη, θα μπορούσε να προσφέρει προστασία έναντι του κορωνοϊού.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει αναφορά σε εκείνη την πρόταση του προκατόχου του. Τον προηγούμενο μήνα ο Biden αναφέρθηκε πάλι σε εκείνη την εξωφρενική πρόταση για «ένεση με χλωρίνη», λέγοντας αστειευόμενος ότι ο Trump την έκανε αλλά «πήγε όλη στα μαλλιά του».
Περαιτέρω, ο Biden μίλησε για «χάος» επί προεδρίας Trump, το οποίο οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να λησμονούν ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου 2024.
Ωστόσο, ο ίδιος υπέπεσε και σε γκάφα, μιλώντας για τον Kim Jong-un «τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας» (αντί της Βόρειας Κορέας) και τα «ραβασάκια» του στον Trump, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τις επιστολές στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης