Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το πάρτι της Ντόρας στα Χανιά με καλεσμένο τον Β. Μαρινάκη και μεγάλο απόντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το παρασκήνιο στο ΒΝ

Το πάρτι της Ντόρας στα Χανιά με καλεσμένο τον Β. Μαρινάκη και μεγάλο απόντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το παρασκήνιο στο ΒΝ
Το Μαξίμου έχει σκανάρει ποιος ήταν εκεί και τι ειπώθηκε στο πάρτι της αδερφής του Πρωθυπουργού
Σχετικά Άρθρα
Η Μπακογιάννη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, γιόρτασε τα γενέθλία της στο σπίτι της στα Χανιά έχοντας στο πλάι της τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη, την κόρη της Αλεξία Μπακογιάννη, όλα της τα εγγόνια, της αδερφές της Κατερίνα και Αλεξάνδρα αλλά και -λίγους αλλά εκλεκτούς- φίλους.

Ποιοι ήταν προσκεκλημένοι

Ανάμεσά τους ήταν οι επιχειρηματίες Βαγγέλης Μαρινάκης, Χρήστος Κοπελούζος, η Εμμανουέλα Βασιλάκη, οι Χανιώτες επιχειρηματίες Παύλος Χανιωτάκης, Γιάννης Γελασάκης, Μανώλης Σβουράκης, Κυριάκος Παπαδάκης και Μανώλης Παπαδάκης, ο Αντώνης Καράτζης από το Ηράκλειο, ο Χανιώτης εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο πρώην υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, η πρώην υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα, ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο βουλευτής Ν.Τ Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης, ο Στέλιος Νικηφοράκης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Σκληρές εκφράσεις του Μαρινάκη για την κυβέρνηση

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι εκεί βρέθηκε ο επιχειρηματίας- εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έχει βάλει κατά της κυβέρνησης και μάλιστα πριν λίγες μέρες με την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Conference League έριξε ξανά τα βέλη του κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι «ο Oλυμπιακός κατάφερε να πάει στον τελικό κόντρα στην ΕΠΟ και κόντρα σε αυτή την κυβέρνηση» υπονοώντας ότι «η κυβέρνηση πολεμάει την ομάδα». Είτε μέσω της ΕΠΟ είτε με τις φυλακίσεις υψηλόβαθμων οπαδών της Θύρας 7, των οργανωμένων δηλαδή οπαδών του Ολυμπιακού.

Το Μαξίμου σκάναρε ποιος πήγε στα Χανιά

Πριν λίγο καιρό, δύο βασικοί υπουργοί βρέθηκαν στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτησή τους.
Οι στενές επαφές με τον επιχειρηματία δεν είναι κάτι που αρέσει στην κυβέρνηση καθώς είναι γνωστό ότι πολλοί υπουργοί και βουλευτές είναι της επιρροής του.
Γι’ αυτό και το Μαξίμου έχει σκανάρει ποιος ήταν εκεί και τι ειπώθηκε στο πάρτι της αδερφής του Πρωθυπουργού.
Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει κουμπάρο τον επιχειρηματία και ως ένα βαθμό δικαιολογείται η παρουσία του, όμως, από την άλλη ο επιχειρηματίας είναι «εχθρός» της κυβέρνησης του αδερφού της.

Γιατί δεν πήγε ο Μητσοτάκης, ενώ μπορούσε;

Άλλωστε, γι’ αυτό και δεν παρέστη ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτό το γενέθλιο πάρτι παρόλο που ήταν εκεί και τα υπόλοιπα αδέρφια της Ντόρας.
Την Δευτέρα του Πάσχα θα μπορούσε να ήταν και εκείνος στα Χανιά, καθώς ήδη από την Κυριακή του Πάσχα είχε τελειώσει τις πασχαλινές διακοπές του στην Τήνο, όπου – ειρήσθω εν παρόδω- συνέφαγε την Κυριακή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Παύλο Μυλωνά.
Όμως, δεν ήθελε να έχει μία τέτοια απρόσμενη συνάντηση με τον Β. Μαρινάκη καθώς είναι πλέον γεγονός – και το αναδείξαμε στο ΒΝ πρώτοι- ότι η σχέση του με τον επιχειρηματία είναι πολύ κακή, χωρίς καμία διάθεση από την δική του τη μεριά για να τα βρει μαζί του. Αν ήθελε να τα βρει, θα είχε πάει. Απλά.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης