Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρικιά εναντίον ... Elon Musk - Άγριο ντου ακροαριστερών στο Gigafactory της Tesla στο Βερολίνο (vid)

Φρικιά εναντίον ... Elon Musk - Άγριο ντου ακροαριστερών στο Gigafactory της Tesla στο Βερολίνο (vid)
Τα βίντεο στο X δείχνουν εκατοντάδες ακτιβιστές να τρέχουν προς το τεράστιο εργοστάσιο, σαν να πρωταγωνιστούν σε σκηνή ταινίας του ... Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Στιγμές ακτιβίστικης κόλασης ξέσπασαν στο υπερ-εργοστάσιο Gigafactory της Tesla στο Βερολίνο, καθώς ορδές woke Γερμανών ξεχύθηκαν για να εισβάλουν στην ιδιοκτησία του Elon Musk, όπου παράγονται χιλιάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εταιρείας.


Μάλιστα, τα βίντεο στο X δείχνουν εκατοντάδες ακτιβιστές να τρέχουν προς το τεράστιο εργοστάσιο, σαν να πρωταγωνιστούν σε σκηνή ταινίας του ... Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.


Στην αντίπερα όχθη, ορισμένοι αντι-woke υπερασπιστές (;) του Elon Musk στα social προέβησαν σε σχόλια όπως:
«Οι περισσότεροι από αυτούς τους διαδηλωτές δεν κατάγονται καν από το Grünheide και δεν είναι μόνο εναντίον του Tesla αλλά εναντίον κάθε μορφής καπιταλισμού και αυτός είναι ένας αρκετά γελοίος ισχυρισμός, καθώς είναι το καλύτερο σύστημα ισορροπίας του κεφαλαίου μεταξύ φτωχών και πλουσίων που υπάρχει. Ένα άγριο μείγμα ανθρώπων που πιστεύουν κυρίως στα ψέματα των μέσων ενημέρωσης και ενεργοποιούνται από περιβαλλοντικές οργανώσεις που ενισχύουν μια κακώς σχεδιασμένη διαμαρτυρία...»



Επισημαίνεται ότι τον Μάρτιο, μια ακτιβίστικη φιλοπεριβαλλοντική ομάδα γνωστή ως «Vulkangruppe» (Οργάνωση Ηφαίστεια) ανέλαβε την ευθύνη για την δολιοφθορά του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας κοντά στο εργοστάσιο της Tesla.


Εν γένει, τα σχέδια για την υπερ-επέκταση του εργοστασίου της Tesla έχουν συναντήσει τους τελευταίους μήνες οργισμένες αντιδράσεις από κατοίκους και ακτιβιστές.
Προ εβδομάδων διαδηλωτές κατασκήνωσαν και πάλι στο δάσος που περιβάλλει το εργοστάσιο, χτίζοντας δεντρόσπιτα και σηκώνοντας πανό εναντίον της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης