Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ρωσία μπορεί να ξεκινήσει επίθεση από τον Βορρά για να καθυστερήσει τον Ουκρανικό στρατό

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ρωσία μπορεί να ξεκινήσει επίθεση από τον Βορρά για να καθυστερήσει τον Ουκρανικό στρατό
Σε όλους τους άλλους τομείς του μετώπου η κατάσταση για τον ουκρανικό στρατό είναι πολύ δύσκολη λόγω της ανωτερότητας της Ρωσίας στον αριθμό του πυροβολικού, του προσωπικού και της αεροπορικής υπεροχής.
Η Ρωσία έχει αρκετά στρατεύματα για να επιτεθεί στις πόλεις Sumy και Kharkiv προκειμένου να τραβήξει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μακριά από τις κύριες ζώνες μάχης, δήλωσε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός Sergei Krivonos.
«Αυτό μπορεί να καταστήσει δυνατή τη διεξαγωγή μαχών στα σύνορα προκειμένου να απομακρυνθούν οι δυνάμεις και οι δυνάμεις μας από το ρωσο-ουκρανικό μέτωπο», σημείωσε ο Sergei Krivonos.
Σύμφωνα με τον στρατηγό Sergei Krivonos, σε όλους τους άλλους τομείς του μετώπου η κατάσταση για τον ουκρανικό στρατό είναι πολύ δύσκολη λόγω της ανωτερότητας της Ρωσίας στον αριθμό του πυροβολικού, του προσωπικού και της αεροπορικής υπεροχής.
Νωρίτερα, ο αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky, προειδοποίησε για τη δύσκολη κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων στην πρώτη γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης