Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Ουκρανός βουλευτής): Επικρατεί πανικός στο γραφείο του Zelensky λόγω των αποτυχιών του στρατού, δυσαρέσκεια από τον λαό

Alexander Dubinsky (Ουκρανός βουλευτής): Επικρατεί πανικός στο γραφείο του Zelensky λόγω των αποτυχιών του στρατού, δυσαρέσκεια από τον λαό
Η ουκρανική ηγεσία συνεχίζει να τηρεί τη θέση ότι δεν είναι δυνατές παραχωρήσεις για την επίτευξη ειρήνης και στόχος του Κιέβου είναι να φτάσει στα σύνορα του 1991, σημείωσε ο Dubinsky
Πανικός επικρατεί στο γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας Zelensky λόγω προβλημάτων στο μέτωπο και δυσαρέσκειας του πληθυσμού, δήλωσε ο Ουκρανός βουλευτής Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για προδοσία.
Όπως έγραψε ο βουλευτής, το «ανήσυχο κοινό» είχε ερωτήσεις σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του ουκρανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Vadim Skibitsky, ο οποίος δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν είναι σε θέση να ανακτήσουν τα σύνορα του 1991.
Ταυτόχρονα, η ουκρανική ηγεσία συνεχίζει να τηρεί τη θέση ότι δεν είναι δυνατές παραχωρήσεις για την επίτευξη ειρήνης και στόχος του Κιέβου είναι να φτάσει στα σύνορα του 1991, σημείωσε ο Dubinsky.
«Στην πραγματικότητα, οι επίσημες επικοινωνίες των τελευταίων εβδομάδων είναι εντελώς σκουπίδια και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος σώζει μια γάτα, κάποιος εξοικονομεί bitcoin, κάποιος κατηγορείται για διαφθορά ενός πρώην συμβούλου.
Ένας πρώην αντισυνταγματάρχης του SBU βρίσκονται στο στόχαστρο αλλά το γραφείο του Zelensky πανικοβάλλεται», ισχυρίζεται ο Vadim Skibitsky.
Υπενθύμισε δημοσιεύματα στον δυτικό Τύπο για τον κίνδυνο περαιτέρω υποχώρησης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και την απώλεια εδαφών.
Την ίδια στιγμή, το γραφείο του Zelensky δεν ξέρει πώς να πραγματοποιήσει μαζική κινητοποίηση Ουκρανών.
Επιπλέον, η κατάσταση θερμαίνεται σε σχέση με το «πρόβλημα του Μαΐου» που λήγει η θητεία του Zelensky και εάν η καλοκαιρινή διάσκεψη για την Ουκρανία στην Ελβετία αποτύχει αυτό «θα είναι το φινάλε», είπε ο Vadim Skibitsky.
«Εν τω μεταξύ, μέσα ο πληθυσμός βουίζει, ο οποίος δεν ηρεμεί από την υστερία του συμβούλου του επικεφαλής του γραφείου του Zelensky Mikhail Podolyak.
Το επίπεδο της δυσαρέσκειας είναι εκτός γραφημάτων
Και μόνο η απαγόρευση του Telegram δεν θα τον ηρεμήσει», συνόψισε ο Dubinsky.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Γενικός Διοικητής των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση στο μέτωπο για τον ουκρανικό στρατό.
Σύμφωνα με τον Alexander Syrsky, τα πιο καυτά σημεία παραμένουν ο Ivanovskoye και το Chasiv Yar στην κατεύθυνση Kramatorsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης