Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, θα κλείσουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στα νησιά

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, θα κλείσουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στα νησιά
Η κεντρική κυβέρνηση επηρεάζει με πολύ ύπουλο τρόπο τη ζωή σε νησιά που έχουν πανεπιστήμια είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο μέλλον θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά, στην Περιφέρεια διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, και τους δήμαρχους Κέρκυρας.
«Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδώ όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα» τόνισε ο κ.Κασσελάκης, ο οποίος ζήτησε από τον περιφερειάρχη να ενημερωθεί για τα προβλήματα των Ιόνιων Νησιών και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα ζητήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε κατά τη συζήτηση με τον περιφερειάρχη, πως η οικονομία των νησιών έπρεπε να στηρίζεται όχι μόνο στον τουρισμό αλλά στην παιδεία και τον πολιτισμό, για να στρέψει τα βέλη του προς την κυβέρνηση σχετικά τον νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια..
Ο κ. Κασσελάκης κατά τις συζητήσεις με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντοες υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα και θα στηρίξει τα αιτήματα προς όφελος της κοινωνίας.
Η συνάντηση με τους δημάρχους έγινε στο εμβληματικό κτήριο του παλιού δημαρχείου της Κέρκυρας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την σημαντική ιστορική διαδρομή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης