Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Από το Solana στο Avalance – Η τρέλα των meme coins συνεχίζεται σε όλα τα blockchain

tags :
Από το Solana στο Avalance – Η τρέλα των meme coins συνεχίζεται σε όλα τα blockchain
Ένα token που ξεχώρισε στο Avalanche ήταν το Coq Inu (COQ), που οποίο αντικατόπτριζε το αντίστοιχο του Solana.

Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, μια ιδιαίτερα σημαντική θέση κατέχουν τα meme coins. Τα κρυπτονομίσματα δηλαδή τα οποία βασίζονται στο χιούμορ και την κοινότητα. Μάλιστα, η προϊστορία έχει αποδείξει ότι το συγκεκριμένο είδος κρυπτονομισμάτων, όχι μόνο προσελκύει έναν μεγάλο αριθμό επενδυτών, αλλά μπορεί να τους εξασφαλίσει και εξαιρετικά κέρδη.

Καθώς ολοένα και περισσότεροι επενδυτές αναζητούν για το επόμενο crypto coin που θα εκτοξευτεί, δύο δίκτυα που φαίνεται να κερδίζουν την προσοχή της αγοράς είναι το Solana και το Avalanche, τα οποία έχουν σημειώσει μια έξαρση στα meme coins.

Αγορά Sealana

Τα meme coins του Solana κέρδισαν ολόκληρη την αγορά

Το Solana, γνωστό για την υψηλή απόδοση και τις χαμηλές χρεώσεις του, αποτέλεσε το δίκτυο με την μεγαλύτερη κινητικότητα, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα καλύτερα meme coins κυκλοφόρησαν εκεί. Μάλιστα, η έντονη ζήτηση γύρω από τα κρυπτονομίσματα διασκεδαστικού χαρακτήρα, οδήγησε το δίκτυο σε νέα ρεκόρ ημερήσιου όγκου συναλλαγών.

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα από meme coins που ξεχώρισαν το περασμένο χρονικό διάστημα ήταν το Slerf, το BOME, το WIF και το COQ. Έργα τα οποία σημείωσαν εντυπωσιακές ανόδους στην τιμή τους, προσφέροντας σημαντικά κέρδη σε εκείνους που συμμετείχαν από νωρίς. Ωστόσο, τον Απρίλιο είδαμε μια σταδιακή μείωση του όγκου συναλλαγών και κατά συνέπεια του αριθμού νέων κρυπτονομισμάτων που γνώρισαν αξιοσημείωτη άνοδο, κυρίως λόγω της συνολικής εικόνας της αγοράς crypto και των κινήσεων του Bitcoin.  

Το Avalanche μπαίνει δυνατά στον αγώνα

Ενώ το Solana έγινε το επίκεντρο ολόκληρης της κοινότητας crypto, το Avalanche σημείωσε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του άνοδο. Σύμφωνα με τον αναλυτή blockchain Alex, το Avalanche είδε μια σημαντική άνοδο στη ζήτηση των κρυπτονομισμάτων που βασίζονται στην κοινότητα τους τελευταίους δύο μήνες, με τον ημερήσιο αριθμό συναλλαγών να ξεπερνά τις 10.000 δύο φορές τον Μάρτιο.

Ένα token που ξεχώρισε στο Avalanche ήταν το Coq Inu (COQ), που οποίο αντικατόπτριζε το αντίστοιχο του Solana. Το COQ διατήρησε ένα σημαντικό μερίδιο στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων του δικτύου, αναδεικνύοντας την ελκυστικότητα των meme coin σε όλες τις αλυσίδες μπλοκ.

Ποιο meme coin ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή;

Μέσα σε όλη αυτή την τρέλα για τα meme coins, ένα από τα νεότερα κρυπτονομίσματα το οποίο φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον των επενδυτών, βρίσκεται στο Solana και ακούει στο όνομα Sealana.

Η παχουλή φώκια που χρησιμοποιεί ως βασικό χαρακτήρα το έργο και η οποία όπως φαίνεται είναι εμπνευσμένη από βασικό χαρακτήρα του South Park, αναζητά μπροστά στον υπολογιστή της για την επόμενη επένδυση στο τοπίο των κρυπτονομισμάτων.

Η προπώληση του $SEAL μόλις ξεκίνησε, με την κοινότητα να το αγκαλιάζει αμέσως, οδηγώντας σε μια συγκέντρωση κεφαλαίων πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά. Με τιμή token να είναι 1 SOL = 6.900 $SEAL, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν το Sealana σε μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των meme coins.

Αγορά Sealana

Πώς μπορεί να αγοράσει κάποιος $SEAL tokens;

Για να συμμετάσχουν στην προπώληση της Sealana, οι χρήστες μπορούν είτε να αγοράσουν απευθείας τα κρυπτονομίσματά τους μέσω του widget στην ιστοσελίδα, είτε να μεταφέρουν SOL στο πορτοφόλι της προπώλησης. Ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε η μεταφορά των κεφαλαίων θα πρέπει να γίνει από ένα αποκεντρωμένο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, όπως το Phantom και το Solflare, και όχι απευθείας από κάποιο κεντρικό ανταλλακτήριο όπως η Binance.

Η συνολική προσφορά του Sealana παραμένει αδιευκρίνιστη, αλλά με αρκετά $SEAL tokens για να συμμετάσχουν όλοι, η προπώληση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην αστεία μεριά των κρυπτονομισμάτων. 

Αγορά Sealana


Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης