Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το εκρηκτικό Kia EV6 GT

tags :
Δοκιμάζουμε το εκρηκτικό Kia EV6 GT
Σας αρέσουν τα δύσκολα κουίζ; Λοιπόν… Τί είναι πιο γρήγορο από μία Porsche Taycan GTS, πιο ισχυρό από ένα Tesla Model Y Performance και έχει χώρους όσο και ένα Kia Sportage;
Η απάντηση δεν είναι άλλη από το ισχυρότερο και ταχύτερο Kia που κατασκευάστηκε ποτέ. Την GT έκδοση του EV6 που έχει περάσει από το γκαράζ του Caroto στην… ταπεινή version (GT-line) των 325 ίππων.
Όπως και το μικρότερο αδελφάκι του, το ηλεκτρικό μοντέλο της Kia είναι ένα μυώδες SUV μήκους 4,695 μέτρων, με μπόλικες καμπύλες, δεκάδες ιδιαιτερότητες και εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.
Τα ενιαία LED εκπέμπουν αγριάδα και αύρα… διαστημόπλοιου, με το σχεδιαστή να εμπνεύστηκε ενδεχομένως και από εκείνα τα UFO που ερχόντουσαν στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και έκλεβαν αθόρυβα ότι θεωρούσαν πολύτιμο από τη Γη.
Το EV6 GT είναι επίσης ένα αθόρυβο ατίθασο άτι 585 ίππων, που δεν βροντοφωνάζει για τις δεξιότητες του. Αρκείται στις πράσινες δαγκάνες, τις ζάντες 21 ιντσών και το 40άρι προφίλ ελαστικών.
Για τους πιο παρατηρητικούς, το αμάξωμα του είναι χαμηλότερο κατά 5 χιλιοστά σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του εντυπωσιακού Kia, ενώ για να αντιληφθείς ότι πρόκειται για να ένα τόσο εκρηκτικό μοντέλο, θα χρειαστεί να πιάσεις τις αναδυόμενες λαβές και να δεις τα ενδότερα του κορεατικού Grand Tourismo.
Κίτρινες ραφές, σπορ καθίσματα, λογότυπα «GT», χρωμιομένες λεπτομέρειες και πλούσιος ψηφιακός κόσμος, είναι αυτά που διακρίνονται με την πρώτη όψη. Επίσης, το κοφτό τιμόνι και τα paddles πίσω από αυτό, ολοκληρώνουν τη σπορ εικόνα που είναι ικανή να πείσει και τον πλέον αδιάφορο για το τι θα ακολουθήσει μετά το πάτημα του start button (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης