Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι ... 50 κλήσεις του Καλλιάνου στον Άδωνι Γεωργιάδη - «Απηύδησα, πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ»

Οι ... 50 κλήσεις του Καλλιάνου στον Άδωνι Γεωργιάδη - «Απηύδησα, πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ»
Οι νέες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ και μετεωρολόγου έρχονται σε συνέχεια των όσων δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση για τις 50 τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ο πατέρας του νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο, έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.
Οι νέες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ και μετεωρολόγου έρχονται σε συνέχεια των όσων δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο οποίος είχε αναφέρει πως ο Γιάννης Καλλιάνος τον πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ, γιατί δεν προβλεπόταν.

«Του λέω "Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου"»

Τοποθετούμενος στην κάμερα ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που έκανε στον υπουργό Υγείας.
«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, ήταν σε ένα ράντζο και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν, όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο.
Απηύδησα τις τελευταίες δυο ημέρες πήρα τον Άδωνι Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Ο Άδωνις μου είπε πως έγινε ιατρικό συμβούλιο και είναι όλα υπέροχα. Του λέω «Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου» και μου λέει «Γιάννη δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ». Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη θέση μου ποτέ για τίποτα», εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα»

Αναφορικά με τα μηνύματα που καταγγέλθηκε ότι έχει στείλει και απειλεί τον γιατρό, ο Γιάννης Καλλιάνος σημείωσε: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Υπάρχουν πάρα πολλά μηνύματα που έστελνα στον καθηγητή ευγενέστατα και εφόσον δεν μου απαντούσε του λέω “πεθαίνει ο πατέρας μου, τρέξτε όλοι από πάνω”. Δεν μου απαντούσε κανείς. Και μόλις πια πήγε στην εντατική και πέθανε ο πατέρας μου, αφού πια δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς, του είπα “αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα”. Ασφαλώς δεν ήθελα να προκαλέσω κακό στον καθηγητή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης