Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προπαγάνδα ή αλήθεια; - Yevlash: Μαχητικά F-16 θα βρίσκονται σε υπόγεια καταφύγια στην Ουκρανία

Προπαγάνδα ή αλήθεια; - Yevlash: Μαχητικά F-16 θα βρίσκονται σε υπόγεια καταφύγια στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Yevlash, υπόγεια καταφύγια και αποθήκες που έχουν σχεδιαστεί για το F-16 θα παρέχουν πρόσθετη προστασία στα μαχητικά και θα επιτρέψουν στον ουκρανικό στρατό να διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τις αεροπορικές επιχειρήσεις
Ο πρόεδρος της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας Yevlash υποστήριξε ότι θα χρησιμοποιηθούν ειδικές αποθήκες και υπόγεια υποδομή για τη βάση των μαχητικών F-16.
Παρά την έλλειψη επίσημων πληροφοριών για την παρουσία αυτών των αεροσκαφών στο ουκρανικό έδαφος, πηγές υποστηρίζουν ότι η κατασκευή των σχετικών εγκαταστάσεων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι για την ενίσχυση της αεροπορικής υπεροχής στο έδαφος της Ουκρανίας, σχεδιάζεται η χρήση δυτικών μαχητικών, συμπεριλαμβανομένων των F-16.
Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, οι απογειώσεις και οι προσγειώσεις των αεροσκαφών μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αυτοκινητόδρομους και όχι σε παραδοσιακούς διαδρόμους, που θα κρύψουν την πραγματική τους θέση και θα αυξήσουν την προστασία από πιθανές επιθέσεις.
Σύμφωνα με τον Yevlash, υπόγεια καταφύγια και αποθήκες που έχουν σχεδιαστεί για το F-16 θα παρέχουν πρόσθετη προστασία στα μαχητικά και θα επιτρέψουν στον ουκρανικό στρατό να διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τις αεροπορικές επιχειρήσεις χωρίς να διακινδυνεύει το κύριο αεροσκάφος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης