Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν θα πέσει κάτω από 17% στις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν θα πέσει κάτω από 17% στις ευρωεκλογές του Ιουνίου
Τι ανέφερε για τη ΝΔ
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν θα πέσουμε κάτω από 17% στις ευρωεκλογές στις 9/6, όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, εξηγώντας ωστόσο πως εάν δεν συμβεί αυτό, «δεν θα είναι καταστροφή, αλλά θα πρέπει να εντατικοποιήσουμε και εμείς τις προσπάθειές μας απέναντι στην κυβέρνηση».
Ο κα Κεχαγιά μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον στόχο των ευρωεκλογών, ανέφερε ότι «τα πολιτικά κόμματα θα μετρηθούν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών εκλογών. Εμείς λέμε ότι θα μετρηθούμε με βάση τα ποσοστά των εθνικών εκλογών και όχι με εκείνα των προηγούμενων ευρωεκλογών».
«Εάν η ΝΔ πάρει 33%, είναι 8 μονάδες κάτω από το ποσοστό των εθνικών εκλογών. Εμείς θέλουμε και αυτός είναι ο στόχος, να προκληθούν τέτοια τραύματα στη ΝΔ, ώστε να είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες» πρόσθεσε η κα Κεχαγιά.

Περιοδεία Κασσελάκη

Η ίδια χαρακτήρισε επωφελή την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στο Αιγαίο και εξήγησε πως «το μήνυμα που ήθελε να περάσει είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των νησιωτών και ότι είναι κοντά τους».
Απαντώντας στην κριτική για τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Κασσελάκης, η κα Κεχαγιά υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση θέλει να μειώσει την περιοδεία του κ. Κασσελάκη. Οι κάτοικοι έχουν δύο χρόνια να πάρουν το μεταφορικό ισοδύναμο, το οποίο είναι ένα ενισχυτικό μέτρο, έχουμε ανακοινώσει μέτρα και για τους γιατρούς. Υπάρχουν μέτρα που κατατέθηκαν σε τροπολογία που απέρριψε η κυβέρνηση».
Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη ότι θα ήθελε να υπηρετήσει ως πρωθυπουργός για δύο θητείες σε αντιδιαστολή με τις χαμηλές δημοσκοπήσεις, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «απάντησε σε ένα ερώτημα, προφανώς και ο πρόεδρος έχει ένα χρονοδιάγραμμα»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης