Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Η Ρωσία εμποδίζει τις ροές όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες με χτυπήματα σε στόχους στην Ουκρανία

Bloomberg: Η Ρωσία εμποδίζει τις ροές όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες με χτυπήματα σε στόχους στην Ουκρανία
O ρωσικός στρατός κερδίζει το πάνω χέρι και σε ορισμένους τομείς του μετώπου έχει αυξήσει σημαντικά την προέλασή του, ενώ οι εξαντλημένες δυνάμεις της Ουκρανίας περιμένουν αμερικανικό εξοπλισμό, αναφέρει το Bloomberg
Η Ρωσία αποδεικνύει στη Δύση ότι μπορεί να παρεμβαίνει στην προμήθεια αμερικανικών όπλων για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χτυπώντας στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία, αναφέρει το Bloomberg.
«Η μετατόπιση της έμφασης στις επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σηματοδοτεί μια αυξανόμενη εστίαση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποστήριξη, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εμποδίσουν τη ροή των αμερικανικών όπλων», τόνισε το Bloomberg.
Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός κερδίζει το πάνω χέρι και σε ορισμένους τομείς του μετώπου έχει αυξήσει σημαντικά την προέλασή του, ενώ οι εξαντλημένες δυνάμεις της Ουκρανίας περιμένουν αμερικανικό εξοπλισμό, αναφέρει το Bloomberg. Σημειώνεται ότι τα ρωσικά μαχητικά άρχισαν να επιτίθενται ενεργά και να προχωρούν μετά την κατάληψη του Avdiivka.
Πρόσφατα το CNN ανέφερε ότι η εκτίμηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων για την κατάσταση είναι πλέον πιο ζοφερή από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από την έναρξη της σύγκρουσης, με τα ουκρανικά στρατεύματα να υποχωρούν από τις βασικές περιοχές υπό αεροπορικές επιδρομές σε μια προσπάθεια να κρατήσουν σημαντικά πληθυσμιακά κέντρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης