Τελευταία Νέα
Διεθνή

Karen Kwiatkowski (πρώην Αξιωματικός Πενταγώνου): Συνεχίζουν να λένε ψέματα στις ΗΠΑ για την Ουκρανία

Karen Kwiatkowski (πρώην Αξιωματικός Πενταγώνου): Συνεχίζουν να λένε ψέματα στις ΗΠΑ για την Ουκρανία
Ο Λευκός Οίκος σιωπά για την πραγματική κατάσταση στην Ουκρανία για να μπορέσει να κατέλθει στις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2024 ο Biden με αξιώσεις
Ο Λευκός Οίκος σιωπά για την πραγματική κατάσταση στην Ουκρανία για να μπορέσει να κατέλθει στις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2024 ο Biden με αξιώσεις δήλωσε η Karen Kwiatkowski πρώην αναλυτής του Πενταγώνου και συνταξιούχος υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
«Νομίζω ότι ελπίζουν να τα κρατήσουν όλα κρυφά και να μην το παραδεχτούν παρά μόνο μετά τις εκλογές.
Σύμφωνα με την Karen Kwiatkowski, η ομάδα του Biden κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας θα προσπαθήσει να παρουσιάσει αυτό που συμβαίνει ως επιτυχία στους ψηφοφόρους προκειμένου να εξασφαλίσει την επανεκλογή του για μια νέα θητεία.
Ταυτόχρονα, κατά τη γνώμη της Karen Kwiatkowski, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ καταστρώνουν ήδη σχέδια λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα πραγματικότητα, αλλά δεν το συζητούν δημόσια, αφού αυτό θα σήμαινε παραδοχή της ήττας.
«Βλέπουν τα πάντα και συνειδητοποιούν τι έρχεται», κατέληξε η Karen Kwiatkowski
Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να στηρίξουν με άλλα 61 δισεκ. την Ουκρανία αλλά οι νεκροί Ουκρανοί έχουν φθάσει τους 500.000 με βάση το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης