Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ευφάνταστος ο δήθεν διάλογος μεταξύ Β. Γραμμένου και Κ. Φλώρου που διακινείται στο διαδίκτυο

Ελληνική Λύση: Ευφάνταστος ο δήθεν διάλογος μεταξύ Β. Γραμμένου και Κ. Φλώρου που διακινείται στο διαδίκτυο
"Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι "καλοθελητές", που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης", αναφέρει η Ελληνική Λύση
Για διακίνηση ενός ευφάνταστου δήθεν διαλόγου μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένου και του βουλευτή των Σπαρτιατών Κ. Φλώρου, κάνει λόγο η Ελληνική Λύση σημειώνοντας ότι τον έδωσε ο κατηγορούμενος και καλώντας τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, αλλιώς θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου. Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι "καλοθελητές", που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης».
«Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης