Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shoigu (Υπουργός Άμυνας Ρωσίας): Οι Ρωσικές δυνάμεις σε τρία μέτωπα έχουν σημειώσει επιτυχίες – Η πίεση θα αυξηθεί

Shoigu (Υπουργός Άμυνας Ρωσίας): Οι Ρωσικές δυνάμεις σε τρία μέτωπα έχουν σημειώσει επιτυχίες – Η πίεση θα αυξηθεί
Ο Sergei Shoigu ανακοίνωσε επίσης ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα εντείνουν τα χτυπήματα εναντίον ουκρανικών κέντρων υλικοτεχνικής υποστήριξης και εγκαταστάσεων αποθήκευσης όπλων που παρέχονται από τη Δύση
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu, τόνισε ότι οι συνεχιζόμενες ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις κοντά στην πόλη Chasiv Yar, Avdiivka και Donetsk έχουν αποφέρει σημαντικά κέρδη…
Ωστόσο προανήγγειλε την πρόθεση της Ρωσίας να εντείνει την εκστρατεία κρούσης για να διαταράξει την ουκρανική επιμελητεία.
Ο Sergei Shoigu μίλησε στο κολέγιο του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας (MoD) στις 23 Απριλίου και επικεντρώθηκε στην πρόσφατα διεκδικούμενη από τη Ρωσία κατάληψη των Bohdanivka (βορειοανατολικά του Chasiv Yar), Pervomaiske (νοτιοδυτικά της Avdiivka) και Novomykhailivka (νοτιοδυτικά της πόλης Donetsk).
Οι Ρωσικές δυνάμεις έχουν σημειώσει σημαντικά κέρδη βορειοδυτικά της Avdiivka κοντά στο Berdychi και δυτικά της πόλης Donetsk κοντά στο Heorhiivka.
Οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα εντείνουν τις συνεχιζόμενες επιθετικές επιχειρήσεις τις επόμενες εβδομάδες για να εκμεταλλευτούν τις ελλείψεις των Ουκρανών σε όπλα και πυρομαχικά…
Η εστίαση του Shoigu στις ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις κοντά στο Chasiv Yar, δυτικά της Avdiivka, και δυτικά και νοτιοδυτικά της πόλης Donetsk δείχνει περαιτέρω ότι οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα εντείνουν τις επιθέσεις σε αυτές τις περιοχές, όπου οι ρωσικές δυνάμεις δίνουν επί του παρόντος προτεραιότητα σε ευρύτερες επιθετικές επιχειρήσεις, αντί αλλού κατά μήκος του μετώπου.
Ο Sergei Shoigu ανακοίνωσε επίσης ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα εντείνουν τα χτυπήματα εναντίον ουκρανικών κέντρων υλικοτεχνικής υποστήριξης και εγκαταστάσεων αποθήκευσης όπλων που παρέχονται από τη Δύση.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν στοχεύσει σε μεγάλο βαθμό την ουκρανική ενεργειακή υποδομή κατά τη διάρκεια επιδρομών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών μέχρι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2024, εκμεταλλευόμενοι τις ήδη υποβαθμισμένες δυνατότητες αεράμυνας της Ουκρανίας.
Οι ρωσικές δυνάμεις στόχευσαν έντονα τις ουκρανικές μεταφορικές υποδομές στην Περιφέρεια Dnipropetrovsk στις 19 Απριλίου, και οι ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται να σκοπεύουν να επαναλάβουν και να επεκτείνουν αυτές τις επιδρομές τις επόμενες εβδομάδες για να εμποδίσουν τις ουκρανικές επίγειες γραμμές επικοινωνίας (GLOCs).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης