Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέες διαδηλώσεις κατά του Netanyahu στο Ισραήλ: Ζητούν την απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων της Hamas

Νέες διαδηλώσεις κατά του Netanyahu στο Ισραήλ: Ζητούν την απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων της Hamas
Οι διαμαρτυρόμενοι απαιτούν μια τελική συμφωνία για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων
Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ ζητώντας την απελευθέρωση των αιχμαλώτων που απήχθησαν στις 7 Οκτωβρίου από τη Hamas, ρίχνοντας δε σαφείς ευθύνες για το πάγωμα των διαπραγματεύσεων στην κυβέρνηση του Benjamin Netanyahu.
Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας και απαιτούν μια τελική συμφωνία για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων.
Οι ισραηλινοί πολίτες, ορισμένοι από τους οποίους είναι συγγενείς αιχμαλώτων, φώναξαν συνθήματα, απαιτώντας από την κυβέρνηση Netanyahu να επιστρέψει αμέσως τους αιχμαλώτους που κρατούνταν στη Γάζα.
Πολλοί κρατούσαν πλακάτ, ενώ κάποιοι άλλοι έγραφαν μηνύματα στον δρόμο μπροστά από το υπουργείο, όπως «μας εγκατέλειψαν».
Οι συγγενείς των αιχμαλώτων και οι υποστηρικτές τους έχουν διαδηλώσει πολλάκις όλους αυτούς τους μήνες, καλώντας τον Netanyahu να αναλάβει δράση και να φέρει τους αγαπημένους τους στο σπίτι.
Επίσης, οι Ισραηλινοί έχουν κατά καιρούς καταφύγει σε μέσα διαμαρτυρίας, όπως ο αποκλεισμός αυτοκινητοδρόμων και το κάψιμο βαρελιών, καταγγέλοντας, έτσι, την απροθυμία της κυβέρνησης Netnayhu να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης