Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η εμφάνιση Κασσελάκη στην εκπομπή του Λιάγκα από την Αστυπάλαια: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα

Η εμφάνιση Κασσελάκη στην εκπομπή του Λιάγκα από την Αστυπάλαια: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα
Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελίσσεται σε έναν από τους πιο τακτικούς καλεσμένους στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1
Σχετικά Άρθρα

Σε νέες δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1, προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Αυτή τη φορά, από την Αστυπάλαια και έχοντας στο πλευρό του τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον γαλάζιο βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη ο οποίος διερωτήθηκε δημόσια εάν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης «ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».
«Καλά έκανα και διέγραψα τον κ. Παπανώτα. Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα, ο οποίος μιλά με ρατσιτσικό λόγο, προσβάλλει μία ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμά να το κάνει.
Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης.
Επίσης, απαντώντας σε εκείνους που είπαν πως κάνει κρουαζιέρα στα νησιά, ο ίδιος σχολίασε: «Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης