Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μέρα25: Παρέμβαση Βαρουφάκη στη γερμανικη πρεσβεία - «Οι απαγορεύσεις δε θα περάσουν» (vid)

Μέρα25: Παρέμβαση Βαρουφάκη στη γερμανικη πρεσβεία - «Οι απαγορεύσεις δε θα περάσουν» (vid)
Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει «τον αυταρχισμό, τις απαγορεύσεις αλλά και τα ψέματα της γερμανικής κυβέρνησης»
Δεκάδες μέλη της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά διαδήλωσαν το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, καταγγέλλοντας «τον αυταρχισμό, τις απαγορεύσεις αλλά και τα ψέματα της γερμανικής κυβέρνησης» εναντίον του παλαιστινιακού συνεδρίου στο Βερολίνο αλλά και τριών πανεπιστημιακών μεταξύ των οποίων και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Στη συγκέντρωση ακούστηκαν συνθήματα εναντίον «της γενοκτονίας που διαπράττει το Ισραήλ και της στάσης της ΕΕ αλλά ειδικά της Γερμανίας ενώ συμμετείχαν και μέλη του κινήματος BDS Greece», καλώντας σε μποϊκοτάζ και κυρώσεις εναντίον του Ισραήλ.
Το παρών έδωσαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές και ευρωβουλεύτριες της ενωτικής πρωτοβουλίας μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Γ. Βαρουφάκης στον οποίο την περασμένη εβδομάδα απαγορεύτηκε η είσοδος αλλά και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη Γερμανία.



Οπως έχει και στο παρελθόν τονίσει η ενωτική πρωτοβουλία «τη Δημοκρατία δεν θα την προστατέψουν ούτε οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε οι κυβερνήσεις. Το δικαίωμα στην αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό Λαό και την Δημοκρατία θα τα υπερασπιστούμε εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης