Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος παίρνει τη θέση του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος παίρνει τη θέση του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα παίρνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία υπήρξε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο  παρουσιαστής, Δημήτρης Παπανώτας απομακρύνθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του ίδιου του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη, μετά τον σάλο που ξέσπασε για απαξιωτικές δηλώσεις κατά των γυναικών που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.
Τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα παίρνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία υπήρξε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, είναι Διδάκτορας Βιολογίας.

Αναλυτικά, το βιογραφικό του κ. Σιδηρόπουλου:

Διδ. Βιολογίας – Μέλος Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις – Ποιητής
Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα. Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.
Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος Τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ.
Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. Διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας.
Συμμετοχή στο ARΤ Θεσσαλονίκη 2016. Έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU & NEW AGE,2018. Ποιητική συλλογή: «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν», 2018.
Πρώτο επιστημονικό βιβλίο «Η διαχρονική διαφοροποίηση της Πανίδας της Ελλάδας», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2023. Μέλος του MDA Hellas. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις της γκαλερί ART WAY,2023 – 2024.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης