Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Συκοφαντίες» για τον Μαρινάκη οι καταγγελίες για το ακροδεξιό παρελθόν Μπελέρη

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Συκοφαντίες» για τον Μαρινάκη οι καταγγελίες για το ακροδεξιό παρελθόν Μπελέρη
«Αυτοί που το λένε αυτό, να μην ξεχνάνε ότι συγκυβέρνησαν με ακροδεξιούς» η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου στις καταγγελίες του Νίκου Φίλη
«Ο πρωθυπουργός δε θυμήθηκε τώρα την ομογένεια συνολικά. Η κυβέρνηση έδειξε με συνέπεια τη στάση της στο θέμα του Φρέντι Μπελέρη. Για το νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Αν καταδικαστεί με την ποινή της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του, θα εκπέσει του αξιώματός του. Εύχομαι να έχει μία δίκαιη δίκη και να δικαιωθεί. Θα πάμε βήμα-βήμα στην υπόθεση. Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει ακόμα 41 άξιους υποψήφιους».
Τα παραπάνω επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης συντακτών, αναφερόμενος στο ότι ο Φρέντι Μπελέρης συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στο τι θα γίνει στο Δήμο Χειμάρρας, σε περίπτωση που ο νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος δε δικαιωθεί από τα πολιτικά δικαστήρια.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «συκοφαντίες τους ισχυρισμούς ότι ο Φρέντι Μπελέρης είναι ακροδεξιός», σημειώνοντας ότι «αυτοί που το λένε αυτό, να μην ξεχνάνε ότι συγκυβέρνησαν με ακροδεξιούς».
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Παπανώτα σχετικά με τις γυναίκες που υφίστανται οικογενειακή βία, υποστήριξε ότι σε περίπτωση που τις έκανε αυτές υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, θα είχε γεμίσει το διαδίκτυο με αντιδράσεις. Υπογράμμισε ότι είναι απολύτως καταδικαστέες οι δηλώσεις Παπανώτα και ανέφερε ότι είναι θέμα του ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί την υπόθεση.
Συμπλήρωσε ακόμα ότι δεν είναι μόνο ο Παπανώτας αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν προχωρήσει σε διάφορες λεκτικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους, σε δικαστές και άλλους.

«Καμία συγκάλυψη για τα Τέμπη»

Θίγοντας το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι υπάρχει μία εν εξελίξει έρευνα, η οποία προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, όπως θα έπρεπε να γίνει.
«Δεν υπάρχει και δεν υπήρξε καμία συγκάλυψη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτή η συγκάλυψη. Η Δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να απαντήσει και όπως είπε ο πρωθυπουργός, θα περιμένουμε την απόφασή της. Κάποιοι σκόπιμα μπέρδεψαν έννοιες», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υποκριτής ο Κασσελάκης – Ψηφοθήρας ο Ανδρουλάκης

Για υποκρισία εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού, όπως είπε, αναφέρεται σε χουντικά συνθήματα, ενώ τη ίδια στιγμή μιλάει για διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.
«Η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά ισχυρίζεται ότι ιερές έννοιες, όπως η θρησκεία και η πατρίδα, δεν ανήκουν σε κάποιον ιδεολογικό χώρο. Άλλοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποκτήσουν ιδεολογικό μονοπώλιο σε κάποιες έννοιες. Ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται σε συνθήματα της Χούντας. Μιλάει για τη θρησκεία, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει να μιλάει για διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας. Δικός μας στόχος είναι η βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών και να μην εκτιθέμεθα δημοσίως», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.
Ο ίδιος επιτέθηκε και στο Νίκο Ανδρουλάκη, αναφορικά με την τοποθέτηση του τελευταίου ότι ο Φρέντι Μπελέρης συμπεριλήφθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για ψηφοθηρικούς λόγους.
Όπως ανέφερε, ψηφοθηρία είναι συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ εν ενεργεία ευρωβουλευτή άλλου κόμματος (σ.σ. Θόδωρος Ζαγοράκης).
«Ποτέ στο παρελθόν πολιτικό κόμμα δεν έβαλε στο ψηφοδέλτιό του εν ενεργεία ευρωβουλευτή άλλου κόμματος. Είναι καλό να αφήσουμε τους πολίτες ήσυχους να αποφασίσουν», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης