Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοκαρισμένος ο Γ. Τσίπρας για το... θαύμα στη βάπτιση Κασσελάκη: Η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική

Σοκαρισμένος ο Γ. Τσίπρας για το... θαύμα στη βάπτιση Κασσελάκη: Η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κόμμα του Αλέξη Τσίπρα»
Σχετικά Άρθρα
Τουλάχιστον... αμηχανία έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε... θαύμα που συνέβη κατά τη βάπτιση του.
«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στον Σκάι και συνέχισε: «Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Ερωτηθείς, δε, γιατί το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος».
Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμα ότι «δεν είναι καλό στοιχείο. Αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κόμμα του Αλέξη Τσίπρα».
«Το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη όμως είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν η ψυχή μας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν αποδέχεται την ιδεολογική μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά «ποιος δέχεται να αλλάξει την ψυχή του;» για να προσθέσει ότι «το κόμμα θα παραμείνει κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αν θέλει να πάμε μπροστά και να εκφράσουμε την προοδευτική παράταξη».

Το... θαύμα στη βάπτιση Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Κασσελάκης σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη, φέρεται να του είπε: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης