Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αεράμυνα κατάρριψε ουκρανικό drone στο Voronezh

Η ρωσική αεράμυνα κατάρριψε ουκρανικό drone στο Voronezh
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβαρδίζουν τακτικά τις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσία ενώ πραγματοποιούν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δολιοφθορές
Οι δυνάμεις αεράμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου της Ρωσίας εντόπισαν και εξουδετέρωσαν ένα ουκρανικό drone πάνω από το Voronezh, ανέφερε ο επικεφαλής της περιοχής, Alexander Gusev, στο κανάλι του στο Telegram.
«Ένα ουκρανικό UAV τύπου αεροσκάφους εντοπίστηκε και καταρρίφθηκε από δυνάμεις αεράμυνας και εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου πάνω από το Voronezh», όπως έκανε γνωστό.
Ο κυβερνήτης πρόσθεσε ότι μία βιομηχανία υπέστη ζημιές, όταν έπεσε το drone.
Το τοπικό τμήμα του υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης ανέφερε τον κίνδυνο επίθεσης με drone στις 21:05 ώρα Ελλάδας την Τετάρτη (17/4/2024).
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβαρδίζουν τακτικά τις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσία ενώ πραγματοποιούν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δολιοφθορές.
Συγκεκριμένα, νωρίτερα την Τετάρτη, συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Mordovia και το Tatarstan.
Επιπλέον άλλο drone εξουδετερώθηκε στην περιοχή Tver.
Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές.
Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο RIA Novosti, ένα ουκρανικό επιθετικό drone φορτωμένο με εκρηκτικά βρέθηκε σε δασική ζώνη κοντά στο χωριό Krutaya.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το drone εξουδετερώθηκε με ηλεκτρονικό πόλεμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης