Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η προπώληση του 99Bitcoins προσελκύει φάλαινες crypto χάρη στο καινοτόμο μοντέλο learn to earn

tags :
Η προπώληση του 99Bitcoins προσελκύει φάλαινες crypto χάρη στο καινοτόμο μοντέλο learn to earn
Ενώ η προπώληση του 99Bitcoins φαίνεται να προσελκύει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, δεν είναι η μόνο προσοχή που δέχεται το έργο

Ένα νέο έργο έκανε την εμφάνιση του στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το οποίο μάλιστα προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον τόσο από μικρούς επενδυτές όσο και από τις φάλαινες στον χώρο τίο ξεχωρίζει για την καινοτομία του.
Ειδικότερα, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το έργο «Learn-to-Earn» προσέλκυσε σημαντικές επενδύσεις από μεγάλους επενδυτές, κερδίζοντας μάλιστα θετικά σχόλια και αξιολογήσεις για το καινοτόμο μοντέλο εκμάθησης που αξιοποιεί.

Αγορά 99Bitcoins

Το 99Bitcoins φέρνει την επανάσταση στον τρόπο εκμάθησης των crypto

Το 99Bitcoins αποτελεί εδώ και καιρό ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο της εκπαίδευσης για τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, με το καινοτόμο μοντέλο Learn-to-Earn που λανσάρανε, ανεβάζουν την εκμάθηση σε νέα επίπεδα.
Όπως περιγράφεται αναλυτικά στο whitepaper του έργου, η παθητική εκμάθηση όπου οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν πληροφορίες αφήνει τη θέση του σε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Μια προσέγγιση η οποία πέραν των γνώσεων, προσφέρει και εξαιρετικές ανταμοιβές.
Η βασική ιδέα πίσω από το έργο, περιλαμβάνει την εκμάθηση σε θέματα crypto, κερδίζοντας ταυτόχρονα ανταμοιβές, Με λίγα λόγια, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να περιηγηθούν σε μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη από διαδραστικά μαθήματα, εκπαιδευτικά προγράμματα και γνώσεις γενικού ενδιαφέροντος, κερδίζοντας 99BTC tokens και διάφορα ακόμη οφέλη.

Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με τα P2E crypto games, με την μόνη διαφορά ότι αντί να παίζουν κάποιο παιχνίδι, οι χρήστες της πλατφόρμας μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα για τα κρυπτονομίσματα, τις επενδύσεις κλπ. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα μαθήματα ολοκληρώνουν οι συμμετέχοντες, τόσο περισσότερα κρυπτονομίσματα 99BTC κερδίζουν. Κατά συνέπεια, οι χρήστες έχουν ένα σημαντικό κίνητρο για να βελτιώνουν συνεχώς την εκπαίδευσή τους σε θέματα κρυπτογράφησης.


Επιπρόσθετα, η πρωτοπορία του 99Bitcoins δεν περιορίζεται εκεί, αφού το έργο ενσωματώνει το μοντέλο BRC-20. Το BRC-20 είναι ένα πειραματικό token που επιτρέπει την κατασκευή dApps και ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων απευθείας στο δίκτυο του Bitcoin. Έτσι, μόλις το 99BTC γεφυρωθεί με το πρότυπο BRC-20, οι κάτοχοι μπορούν να επωφεληθούν από την ασφάλεια του Bitcoin, εξερευνώντας παράλληλα διάφορες περιπτώσεις χρήσης.

Αγορά 99Bitcoins

Η επιτυχία της προπώλησης του 99BTC αφήνει υπονοούμενα για τη συμμετοχή φαλαινών crypto

Ο ισχυρός αντίκτυπος του πρωτοποριακού αυτού μοντέλου Learn-to-Earn που προσφέρει το 99Bitcoins, είχε ως αποτέλεσμα μια εξαιρετική προπώληση από την πρώτη κιόλας στιγμή.  Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, το presale του 99BTC κατάφερε να ξεπεράσει τις 400 χιλιάδες δολάρια από τους πρώτους επενδυτές.
Με τιμή μόλις 0,00101 δολάρια, το 99BTC αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχετε στο καινοτόμο αυτό έργο από τα πρώτα του βήματα. Ωστόσο, η έγκαιρη συμμετοχή στην προπώληση μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά, αφού η τιμή αυξάνεται σε κάθε στάδιο της.

Το αυξανόμενο αυτό μοντέλο στην τιμή της προπώλησης, σε συνδυασμό με την καινοτομία της πλατφόρμας Learn-to-Earn, φαίνεται να προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από απλούς επενδυτές, όσο και από τις φάλαινες στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Αν και οι αναφορές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αρκετές είναι οι εικασίες ότι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους συνεισφέροντες στην προπώληση, κατατάσσονται στην κατηγορία των crypto whales, λόγω των υψηλών κεφαλαίων που διαθέτουν. Ένας παράγοντας που συνήθως οδηγεί σε μια αύξηση της τιμής μελλοντικά.
Δεδομένου του hard cap της προπώλησης στα 11 εκατομμύρια δολάρια, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι φάλαινες μπορεί να θέλουν να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα 99BTC tokens σε μειωμένη τιμή, πριν αυτή αυξηθεί στα επόμενα στάδια της προπώλησης.

Οι αναλυτές μιλούν για τις τεράστιες προοπτικές του 99Bitcoins

Ενώ η προπώληση του 99Bitcoins φαίνεται να προσελκύει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, δεν είναι η μόνο προσοχή που δέχεται το έργο. Ειδικότερα, αρκετοί αναλυτές και εμπειρογνώμονες στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, με τις κριτικές για το έργο να είναι ιδιαίτερα θετικές.
Επιπρόσθετα, το έργο έχει καταφέρει να σχηματίσει και μια ισχυρή κοινότητα στα κοινωνικά δίκτυα, με το επίσημο προφίλ στο X/Twitter να ξεπερνάει τους 16.000 ακολούθους, ενώ οι συνδρομητές στο κανάλι του YouTube είναι πάνω από 700.000.
Το συμπέρασμα είναι ότι το 99Bitcoins έρχεται για να προσφέρει το κάτι διαφορετικός την αγορά κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας έναν πρωτότυπο και παιχνιδοποιημένο τρόπο εκμάθησης, ο οποίος προσφέρει και σημαντικές ανταμοιβές. Κάτι που θεωρούμε ότι θα οδηγήσει το έργο σε μια εξαιρετική πορεία.

Αγορά 99Bitcoins

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης