Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αγγλία: Το δικηγορικό γραφείο της «ντίβας των διαζυγίων» χώρισε ζευγάρι... κατά λάθος

Αγγλία: Το δικηγορικό γραφείο της «ντίβας των διαζυγίων» χώρισε ζευγάρι... κατά λάθος
Ο Σερ Andrew McFarlane, πρόεδρος του οικογενειακού τμήματος, εξήγησε ότι οι δικηγόροι είχαν σκοπό να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου για άλλον πελάτη «αλλά κατά λάθος άνοιξαν τον ηλεκτρονικό φάκελο της υπόθεσης “Williams κατά Williams” και προχώρησαν στην υποβολή αίτησης για οριστική απόφαση στην υπόθεση αυτή»
Ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αγγλία πήρε διαζύγιο κατά λάθος αφού οι δικηγόροι ενός κορυφαίου δικηγορικού γραφείου έκαναν λάθος στον υπολογιστή! Μάλιστα, ανώτερος δικαστής δήλωσε ότι η απόφαση δεν μπορεί να ανατραπεί.
Το ζευγάρι, το οποίο αναφέρεται από το Ανώτατο Δικαστήριο ως κύριος και κυρία Williams, ήταν παντρεμένο για 21 χρόνια μέχρι να χωρίσουν το 2023.
Οι δικηγόροι της λονδρέζικης εταιρείας Vardags, με επικεφαλής την Ayesha Vardag, την αυτοαποκαλούμενη ”ντίβα του διαζυγίου”, χρησιμοποίησαν μια διαδικτυακή πύλη για να υποβάλουν κατά λάθος αίτηση για την οριστική έκδοση του διαζυγίου για το ζευγάρι, το οποίο προσπαθούσε ακόμη να διευθετήσει τις οικονομικές ρυθμίσεις σχετικά με τον χωρισμό του.
Ο Σερ Andrew McFarlane, πρόεδρος του οικογενειακού τμήματος, εξήγησε ότι οι δικηγόροι είχαν σκοπό να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου για άλλον πελάτη «αλλά κατά λάθος άνοιξαν τον ηλεκτρονικό φάκελο της υπόθεσης “Williams κατά Williams” και προχώρησαν στην υποβολή αίτησης για οριστική απόφαση στην υπόθεση αυτή».
Είπε ότι οι δικηγόροι της Vardags, οι οποίοι εκπροσωπούσαν την σύζυγο, χρησιμοποίησαν την ηλεκτρονική πύλη «χωρίς την εντολή ή την εξουσιοδότηση του πελάτη τους». Πρόσθεσε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα χορήγησε τη διαταγή διαζυγίου των Williams μέσα σε 21 λεπτά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης