Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι - Νεκρός ένας 31χρονος - Τραυματίες και προσαγωγές

Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι - Νεκρός ένας 31χρονος - Τραυματίες και προσαγωγές
Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος
(upd4) Τραγική εξέλιξη είχε η κατάρρευση παλαιού κτηρίου στον Πειραιά, το πρωί της Τρίτης (16/4/2024).
Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, νεκρός ανασύρθηκε ένας 31χρονος, ο οποίος φέρεται να υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ.
Υπάρχουν επίσης τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίος κατέρρευσε το τμήμα του παλιού κτιρίου το πρωί της Τρίτης.
Κατά πληροφορίες, την ωρα της κατάρρευσης στο παλιό κτίριο βρισκόντουσαν 9 εργάτες.
Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκτελούνταν σε αυτό εργασίες.
Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, καθώς  και ομάδα έρευνας και διάσωσης με διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν 7 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ, εκ των οποίων οι 5 εργαζόμενοι, ο εργολάβος και ένας οδηγό φορτηγού.
pr_27.JPG
Στην ασφάλεια του Θεοδωρικάκου είχε υπηρετήσει ο νεκρός αστυνομικός στο Πασαλιμάνι - «Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου»

Την οδύνη του για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί στο Πασαλιμάνι όταν το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα, εξέφρασε με ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος.
Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του, είχε υπηρετήσει για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας του πολιτικού του γραφείου.
«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την τραγική απώλεια του αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και Αστυνομικός τον οποίο γνώρισα όταν υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης