Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Η καταδίκη της επίθεσης του Ιράν από τον Κασσελάκη εξέπληξε και τον ΣΥΡΙΖΑ

Τσιόδρας: Η καταδίκη της επίθεσης του Ιράν από τον Κασσελάκη εξέπληξε και τον ΣΥΡΙΖΑ
"Η κρίση στη Μέση Ανατολή που εντάθηκε με την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι το να παραμείνει η χώρα μας πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή", ανέφερε ο Δ. Τσιόδρας
Σχετικά Άρθρα
Η καταδίκη της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ από τον κ. Κασσελάκη «εξέπληξε και το ίδιο τους το κόμμα, καθώς άλλα στελέχη του βρέθηκαν σε εντελώς διαφορετική γραμμή και είναι σε αντίθεση με τη στάση του «ναι μεν, αλλά» που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δ. Τσιόδρας.
Ο κ. Τσιόδρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «η κρίση στη Μέση Ανατολή που εντάθηκε με την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι το να παραμείνει η χώρα μας πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης της πολιτικής σταθερότητας στο εσωτερικό της, και αυτό καθορίζεται και από αποτέλεσμα των επικείμενων ευρωεκλογών».
Πρόσθεσε πως είναι και ένα ζήτημα που αφορά συνολικότερα και την Ευρώπη γιατί τα γεγονότα αποδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί στρατηγική αυτονομία με τη διαμόρφωση μιας κοινής πολιτικής άμυνας και ασφάλειας, μέσα από πρωτοβουλίες, όπως η έκδοση ενός ευρωπαϊκού ομολόγου για την άμυνα που πρόσφατα πρότεινε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης