Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Φλόριντα: Εξιχνιάστηκε δολοφονία βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μετά από 56 χρόνια

tags :
ΗΠΑ - Φλόριντα: Εξιχνιάστηκε δολοφονία βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μετά από 56 χρόνια
Ο Grayam, παρασημοφορημένος βετεράνος του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος είχε λάβει την Πορφυρή Καρδιά, είχε γίνει «αγαπητός γαλατάς» αφού εγκαταστάθηκε στην κομητεία Indian River μετά τον πόλεμο
Το μυστήριο της δολοφονίας ενός βετεράνου του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος εργαζόταν ως γαλατάς στη Φλόριντα έλυσαν οι αστυνομικοί 56 χρόνια μετά.
Καθοριστικές στάθηκαν οι μαρτυρίες δύο ανθρώπων που εμφανίστηκαν μετά το θάνατο του δολοφόνου, αναφέρει o Guardian.
Ο Hiram “Ross” Grayam παρέδιδε γάλα τον Απρίλιο του 1968 και δεν επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη δουλειά. Οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα το πτώμα του και το φορτηγό του με το γάλα βαθιά μέσα στο δάσος στην περιοχή Vero Beach, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Indian River σε δελτίο τύπου. Τον είχαν πυροβολήσει πολλές φορές.
Για τα επόμενα 56 χρόνια η υπόθεση έμενε άλυτη.
«Μέσα από την αποφασιστικότητα και τη συνεργασία των μαρτύρων, προέκυψαν νέα στοιχεία: Ο Thomas J Williams, ο οποίος έχει πλέον αποβιώσει, είχε ομολογήσει τη δολοφονία του Grayam, με την ενοχή του να αντηχεί από τον τάφο», ανέφερε το γραφείο του σερίφη στην ανακοίνωσή του.
Ο Grayam, παρασημοφορημένος βετεράνος του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος είχε λάβει την Πορφυρή Καρδιά, είχε γίνει «αγαπητός γαλατάς» αφού εγκαταστάθηκε στην κομητεία Indian River μετά τον πόλεμο, δήλωσαν οι αρχές.
Μια μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι είδε τον Grayam να μιλάει με δύο άνδρες που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, μετέδωσε το WPEC-TV.
«Είπε ότι ο Grayam τους ενέπλεξε σε συζήτηση και τους ανακοίνωσε ότι θα επέστρεφε σύντομα”, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Eric Flower. Οι δύο άγνωστοι άνδρες και ο Grayam έφυγαν όλοι με το γαλακτοφόρο, είπε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης