Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πουλάς για πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη: Η κλιματική κρίση είναι εδώ, όπως και η αδυναμία της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει

Πουλάς για πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη: Η κλιματική κρίση είναι εδώ, όπως και η αδυναμία της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει
"Θα αναζητηθούν οι αιτίες της πυρκαγιάς και της δυσκολίας αντιμετώπισής της. Θα περιμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους"., ανέφερε
Σχετικά Άρθρα
Τα Πιέρια όρη καίγονται για τρίτη ημέρα και αυτό που προέχει είναι ο άμεσος έλεγχος του πύρινου μετώπου για να μην επεκταθεί ακόμη περισσότερο η καταστροφή, ενώ σε δεύτερη φάση θα περιμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους, όπως ανέφερε ο Ανδρέας Πουλάς, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Όπως τόνισε "τα Πιέρια όρη καίγονται για τρίτη ημέρα. Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν καθώς βλέπουν ότι υπάρχει αδυναμία διαχείρισης της πυρκαγιάς.
Αυτό που προέχει είναι ο άμεσος έλεγχος του πύρινου μετώπου για να μην επεκταθεί ακόμη περισσότερο η καταστροφή.
Πρόκειται για μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που αποτελεί μία από τις πιο παρθένες δασικές περιοχές που έχουν απομείνει στη χώρα.
Σε δεύτερη φάση θα αναζητηθούν οι αιτίες της πυρκαγιάς και της δυσκολίας αντιμετώπισής της. Θα περιμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους".
"Άλλο ένα δείγμα ότι η κλιματική κρίση είναι εδώ, όπως εδώ είναι και η αδυναμία της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει παρά τα μεγάλα λόγια και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης