Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες στις 18/3 ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και Ουκρανία

Στις Βρυξέλλες στις 18/3 ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Στο  επίκεντρο Μέση Ανατολή και Ουκρανία
Οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕθα έχουν συζήτηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ,  Antony Blinken
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου αύριο (18/3) να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.
Κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου είναι η κρίση στη Μέση Ανατολή και ο πόλεμος στην Ουκρανία, για τα οποία οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν συζήτηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Antony Blinken.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση των Υπουργών Εξωτερικών από τον Ειδικό Απεσταλμένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κυρώσεις, David O’Sullivan, ενώ αναμένεται να συζητηθούν, επίσης, οι εξελίξεις στη Λευκορωσία, οι σχέσεις Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, καθώς και η κατάσταση στο Νίγηρα και την Αϊτή.
Ο κ. Γεραπετρίτης, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, θα συμμετάσχει στο 3ο Ευρωπαϊκό Ανθρωπιστικό Φόρουμ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης